Sådan Put musik på My Ning side

March 13

Ning er et websted, der giver brugerne mulighed for at gøre deres egne sociale netværkssider baseret omkring specifikke emner, komplet med Facebook, Twitter og YouTube integration. Ning tilbyder tilpasningsmuligheder funktioner til dens sider, herunder muligheden for at tilføje en afspilningsliste med musik til profil sider. Dine sange skal være i MP3-format, før du kan uploade dem til Ning.

Instruktioner

1 Log ind på din Ning konto. Klik på "Main" linket øverst til venstre på skærmen og derefter på "Tilføj Music" linket halvvejs ned midt på siden.

2 Naviger på din harddisk til de sange, du vil uploadet til din Ning profil. Du vælger flere sange ved at holde "Ctrl" på pc'er eller "Command" på Mac-computere, mens du klikker på dine sange. Klik på "OK".

3 Slet sange, du har tilføjet et uheld, ved at klikke på linket "x" ved siden af ​​deres navn. Ellers skal du trykke på knappen "Upload" nederst til højre i vinduet.

4 Rediger oplysninger om de sange, du har uploadet, såsom titel eller kunstner navn, ved at klikke på blyanten ud for deres navn og skrive de nye oplysninger. Når du er færdig, klikkede på "Done" knappen nederst til højre i vinduet. Din musik er nu uploadet.


relaterede artikler