Min Kindle er Stuck

July 23

Kindle - Amazons elektroniske bog-læser - kondenserer dit bibliotek i en enkelt enhed. Du kan tage tusindvis af bøger med dig overalt med Kindle, men du kan også bruge enheden til at tjekke e-mail og lytte til musik. Fra tid til anden en Kindle kan sætte sig fast - og ikke kun i din pung. Softwaren kan fryse, hvilket fører til frustration og lidt af panik. Må ikke bekymre dig, selv om, en frossen Kindle er let at løse.

Roterende Issues

Som standard bør Kindle rotere dit indhold, når du fysisk tænde enheden. Hvis dette ikke sker, er indretningen frosset eller - som en mere simpel forklaring - den roterende funktionen er slukket. Dette kan gøre det ser ud som om din Kindle er fast, men enheden fungerer - bare ikke den måde, du ville forvente. Klik på "Tekst" tasten efter at dreje enheden manuelt aktivere rotation; ellers kan du gå til "Menu", "Indstillinger", "menuer" og ændre auto-rotere indstilling.

Ikke reagerer Screen

Amazon klassificerer generelle Kindle frysning spørgsmål under "Screen Issues", som omfatter reagerer skærme. Den mest sandsynlige årsag til ikke reagerer skærm er en lav eller næsten afladet batteri. Selv om Kindle er sluttet til din computer eller en afgift, kan en lav batteri få enheden til at låse op. Tag Kindle og dias og frigive sine afbryderknappen. Det grønne lys omkring power-knappen blinker to gange for at fortælle dig, at enheden fungerer; og skub og hold knappen nede i fem sekunder, og slip den for at tænde enheden helt.

Battery Charge

Hvis enheden stadig frosne efter udførelse en soft reset (som involverer holde afbryderknappen i fem sekunder), sætte den i og lad det oplade helt, og derefter prøve igen. I modsat fald kan du udføre en total nulstilling: tag Kindle og skubbe og holde afbryderknappen på plads i mindst 15 sekunder, hvorefter den slippes. Dette tvinger Kindle til at udføre en selvtest og derefter lukke helt ned.

Software opdatering

Som med alle elektroniske enheder, der kører programmer, Kindle har et operativsystem (eller systemsoftware), der opdateres regelmæssigt af Amazon. Hvis enheden er frysning periodisk og med en fuld (eller det meste opladet) batteri, er det muligt, at dit system software er korrupt og skal opdateres. Amazon stiller nye softwareopdateringer kan downloades som en del af Kindle Support på Amazon.com.


relaterede artikler