Hvordan laver iCal til din iPad Look Better

February 19

Adgang iCal på din iPad hjælper dig med at være på forkant med kommende begivenheder. Forbedre visualisering af din kalender ved at tilpasse den måde, det vises på din iPad. Desværre er det ikke muligt at redigere iCal indstillinger direkte fra din iPad. For at gøre iCal udseende bedre, ændre programmets indstillinger på computeren, og derefter synkronisere ændringer med din iPad.

Instruktioner

1 Åbn iCal-programmet på din computer. Klik på kalenderen for at tilpasse. Klik på indstillingen til "Administrer Denne kalender" fundet på den nederste højre side af kalenderen.

2 Tilpas iCal til at passe din iPad skærm. For at gøre dette, skal du klikke på linket "Display Options". For bredden, vælg "Passer 1024 Bredde." Dette bredden passer de tekniske specifikationer for iPad.

3 Klik på linket "Generelle indstillinger". Vælg "Color Scheme" for at ændre de farver, der vises på din iCalendar.

4 Skift individuelle farver, såsom tekst og baggrund, i stedet for at ændre hele farveskema. For at gøre dette, skal du klikke på linket "Colors".

5 Klik på linket "Fonts" for at ændre bogstaver stil dit iCalendar tekst.

6 Tilføj en titel, sidehoved og sidefod til din iCalendar. For at gøre dette, klik på fanen "Titel, Header, sidefod".

7 Tilslut din iPad til din computer via et kompatibelt USB-kabel. Den større, flade ende af kablet sluttes til din iPad USB-port. Sæt den anden ende, de mindre, mere firkantet forbindelse, i computerens USB-port.

8 Åbn iTunes-programmet på din computer. Din iPad vises i venstre sidepanel som en tilsluttet enhed. Dobbeltklik på ikonet iPad at åbne den.

9 Klik på indstillingen for at synkronisere "Kalendere". Klik på "Apply" for at afslutte synkroniseringen.


relaterede artikler