Sådan Opret ny iCal Arrangementer for en iPhone

December 17

Sådan Opret ny iCal Arrangementer for en iPhone


Som en Apple iPhone bruger har du to muligheder, når man ser at oprette en begivenhed for enhedens kalendere program: Du kan oprette begivenheden direkte i kalendere program eller oprette den i computerens standard kalenderprogram og synkronisere den med iPhone via iTunes. For Mac-brugere, dette standard kalender program er iCal. Hvis du ønsker at oprette en ny iCal begivenhed til din iPhone, kan du gøre det i et par enkle trin.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på ikonet for iCal ansøgning for at starte programmet. Klik på den kalender, du vil oprette begivenheden i under "På min Mac" overskrift for at se oplysningerne kalender.

2 Klik på den dag, du ønsker at oprette begivenheden på og klik på "Day" fanen for at se information for den dato.

3 Dobbeltklik et vilkårligt sted på den dato, vinduet for at oprette en ny begivenhed. Dobbeltklik på den nye begivenhed og klikke på knappen "Rediger" for at redigere begivenhedens oplysninger.

4 Klik på "Ny begivenhed" default titel og skriv en titel til arrangementet i feltet.

5 Indtast starttidspunktet for arrangementet i rummet mærket "Fra". Indtast sluttidspunktet for begivenheden i rummet mærket "Til".

6 Indtast en placering, alarm, URL og note for begivenheden i felterne, hvis du ønsker og klik på "Udført" knappen for at gemme begivenheden oplysninger.

7 Slut iPhone til computeren, og dobbeltklik på programmet ikonet iTunes for at starte programmet. Klik på iPhone under "enheder" overskrift, og klik derefter på "Info" fanebladet.

8 Sæt et flueben ud for "Sync iCal kalendere" valgmulighed. Vælg "Valgte kalendere", og placere et flueben ud for den kalender, du har oprettet den nye begivenhed i.

9 Klik på knappen "Anvend" for at gemme ændringerne, og klik derefter på knappen "Sync" for at synkronisere kalenderen begivenhed med iPhone. Den nye iCal begivenhed vil nu kunne ses i iPhone kalendere ansøgning.


relaterede artikler