Sådan Optag SHOUTcast Streams i Winamp

May 24

Winamp er en audio program, du kan bruge til at lytte til dine musikfiler og lytte til audio streaming podcasts. Nogle gange vil du måske optage en streaming audio session. Winamp har kapacitet til at optage og gemme streams fra websites som SHOUTcast til din computer, hvis du bruger den rigtige plug-in. Læs videre for at lære, hvordan du optager SHOUTcast vandløb i Winamp.

Instruktioner

1 Følg linket ressource til LAME download siden. Du skal installere denne plug-in, som er lavet specielt til Winamp ansøgning.

2 Download programmet til din computer. Når dette er gjort, skal du dobbeltklikke på EXE filen for at installere plug-in til Winamp.

3 Åbn din Winamp ansøgning. Gå til "Indstillinger" og vælg LAME plug-in til output ansøgningen. Tryk på "Gem" for at afslutte dine ændringer.

4 Gå ind LAME indstillingsdialog vindue og ændre indstillingerne til men din foretrækker. Skift din output mappe til hvor du ønsker at gemme din SHOUTcast stream. Klik på "Gem" når du er færdig.

5 Klik på strømmen som du vil optage. Når du er færdig, skal du trykke på stopknappen på din Winamp interface.

TIPS

  • Hvis der ikke MP3-fil er genereret fra at spare strømmen, kan det være en DRM-beskyttet fil. Dette kan også være tilfældet for beskyttede WMA-filer.