Forskellen mellem Microsoft Office Professional 2007 Academic & Full Version

September 4

Forskellen mellem Microsoft Office Professional 2007 Academic & Full Version


Microsoft Office Professional 2007 er tilgængelig i to versioner: fuld eller akademiske. Mens begge indeholder den samme suite af programmer, der er en forskel mellem dem.

indeslutninger

Både Microsoft Office Professional 2007 Akademisk og fulde versioner indeholder Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access og Publisher.

tilgængelighed

Den fulde version af Microsoft Office Professional 2007 kan købes via Microsoft og på mange butikker og hjemmesider. Den akademiske version er kun tilgængelig via udvalgte uddannelsesinstitutioner og autoriserede hjemmesider.

Berettigelse

Der er ingen begrænsninger på hvem kan købe den fulde version af Office 2007. Men for at købe den akademiske udgave, skal du være studerende eller fakultet medlem, eller være ansat på en uddannelsesinstitution. Du skal indsende dokumentation for denne tilknytning i form af et gyldigt billede-id-kort.

Pris

Office Professional 2007 Akademisk version er væsentligt billigere end den fulde retail version.

Usage License

Brugen licens til Office 2007 Professional fulde version giver dig mulighed for at installere softwaren på en computer. Den akademiske version kan du installere softwaren på to computere, der kører gyldige Windows-operativsystemer.


relaterede artikler