Sådan Switch Fra Yahoo Mail til Gmail

May 4

Skift fra et e-mail-tjeneste til en anden kan være tidskrævende og kompliceret, med masser af fejl. Men det behøver ikke at være sådan. Hvis du ønsker at skifte fra Yahoo! Mail til Gmail og importere dine kontakter og indhold mailboks, har Gmail gjort denne proces nemmere end nogensinde.

Instruktioner

1 Besøg Gmails switch guide på deres hjemmeside.

2 Indtast din Yahoo! e-mail-adresse i feltet og klik på "Hjælp mig Skift." Alternativt kan du klikke på linket "skifte fra enhver e-mailadresse" for at se generelle retningslinjer for at skifte til Gmail fra enhver e-mail-konto.

3 Eksporter din Yahoo! Mail adressebog som forberedelse til opsætning af din Gmail kontaktliste. Før du eksporterer dine Yahoo! kontakter, læse Yahoo! Address Book! Ofte stillede spørgsmål for at lære om systemkrav, browsere og det korrekte format -. CSV- eller .vcf - for import og eksport af kontakter.

4 Importer dine kontakter i din Gmail-konto ved at følge anvisningerne i tutorial: Log ind på din Gmail-konto; klik på "Kontakter" i venstre side af en hvilken som helst side på kontoen; klik på "Importer", og vælg den .csv-fil, du vil importere, ved at klikke på "Browse"; og klik på "Importer kontaktpersoner" Når du har fundet din fil.

5 Annoncer din nye Gmail-adresse til dine venner.

6 Opsæt signatur indstillinger, automatiske svar eller tilpasses svar-til adresser, så venner, der sender e-mail til din gamle Yahoo! adresse vil vide om din nye Gmail-adresse.

7 Tilføj din Yahoo! konto til din Gmail-konto og administrere alle dine e-mails på ét sted. Den "Skift til Gmail" tutorial fører dig gennem de nødvendige skridt til at opnå dette.

TIPS

  • Hvis du ikke vil bruge din Yahoo! konto længere, oprette et automatisk svar e-mail, at enhver, der sender mail til denne adresse vil modtage. Gå til "Mail Options" og vælg "feriesvar." Din auto-svarmeddelelse kunne angive, at alle e-mails nu skal gå til din nye Gmail-adresse, men vær opmærksom på, at spammere også vil se denne meddelelse.
  • Tjek din gamle Yahoo! -konto På lejlighed til at sikre, at ingen vigtig sender e-mail til denne adresse. Alert alle, der sender mail til denne konto for at opdatere deres adressebog at afspejle din nye adresse.
  • Efter fire måneder af en konto modtager nogen aktivitet, Yahoo! deaktiverer denne konto, så hvis du agter at holde din Yahoo! konto i live i en længere periode, skal du sørge for at logge ind hver uge eller deromkring.

relaterede artikler