USB til Seriel protokol

February 25

USB til Seriel protokol


Tilslutning af en seriel enhed til computerens USB-port er nu muligt med brug af en USB til RS-232 serielt stik konverter. Processen er ganske let, fordi alt hvad du skal gøre er at bond enheden og tænde den.

ligheder

RS-232 eller serielle stik og USB, eller universal serial bus, begge tilhører den serielle kommunikationsport familie. Deres hovedformål er at tilslutte eksterne enheder som digitale kameraer, printere og skærme til computere med serielle porte.

Drivers

RS-232 serielle porte kan tilgås på to forskellige måder: enten direkte af en ansøgning, eller via en enhedsdriver leveret af operativsystemet eller en tredjepart udvikler. Kommunikation med USB-porte, på den anden side, sker altid via en enhedsdriver grund af sine omfattende protokol krav.

Kombineret Adapter

USB til Seriel RS-232 Adapter kombinerer de to serielle stik sammen og giver en dataoverførselshastighed på op til 230Kbps. Denne adapter øjeblikkeligt giver brugerne mulighed for at nyde tilslutning med serielle enheder, såsom et modem, digital kamera og printer. Det er også PC- og Mac-kompatibel.


relaterede artikler