Hvordan at vælge den bedste Webcam til brug med Skype

March 30

At vælge den bedste webcam til Skype er stort set det samme som at få den mest webcam for dine penge i almindelighed. Skype anbefaler at bruge deres videoopkald og videokonference software, der vil arbejde med alle webcam. Følg disse trin for at vælge den bedste webcam til at bruge med Skype.

Instruktioner

1 Overvej dit budget. Intet program kommer til at levere uberørt video, så ikke overforbrug. En fremragende webcam kan findes for så lavt som $ 50 og en blot funktionel man kan købes for mindre end $ 20.

2 Kig efter god opløsning. De fleste webkameraer vil have enten 320 x 240 eller 640 x 480. megapixel er for stillbilleder og har ringe effekt på video.

3 Forstå billedhastighed. Tredive billeder per sekund er typisk og vil levere et godt billede.

4 Kig efter ekstra funktioner. Pan, tilt og manuel fokus er funktioner, der vil lade dig indramme det bedste skud. Disse funktioner er især nyttig, når du ikke har en masse plads på din computer skrivebord eller arbejdsstation.

5 Få et glas linse. Glas er bedre end plast i linser.

6 Kontroller, at computeren kan håndtere et webcam. De fleste webkameraer har systemkravene, der står på kassen, så kender din computers specifikationer og læse kassen, før de køber.

7 Sørg for, at kablerne er inkluderet i webcam, og at din computer understøtter kameraets tilslutninger.

TIPS

  • Skype anbefaler en maskine med 1Ghz CPU, 512 MB RAM, et grafikkort med mindst 16 MB hukommelse og en 512 / 256kbit internetforbindelse.
  • Du kan ikke ændre opløsningen på Skype video, men du kan justere indstillingerne på din webcam drivere.
  • Du kan være nødt til at hente DirectX drivere til brug med Skype og et webcam.
  • Højere frame rates vil kræve mere båndbredde, så sørg for din internetforbindelse kan klare det.

relaterede artikler