Hvordan man laver en Walmart liste

June 16

Walmart kunder, der søger efter måder at organisere deres online shopping oplevelse eller dele med andre ting, de ønsker at købe, kan bruge online indkøbslister på butikkens hjemmeside. Listerne er enkle og praktiske måder at registrere til bryllupper og baby showers eller at skabe shopping og ønskesedler. Tag et par minutter til at oprette en konto på Walmart og begynde at gøre din liste eller lister i dag.

Instruktioner

1 Opret en konto på Walmart hjemmeside. Klik på ordene "Log ind" placeret i øverste højre side af skærmen. Du vil blive omdirigeret til en ny side, hvor du kan oprette en konto. Klik på den blå "Fortsæt" knappen findes under ordene "Hvis du ikke har en Walmart.com konto, skal du klikke på 'Fortsæt' for at registrere."

2 Skriv dit personlige oplysninger ind i de tomme kasser til at oprette din Walmart-konto. Indtast dit fornavn og efternavn, e-mail-adresse, postnummer, og oprette en adgangskode for webstedet. Klik på den blå "Fortsæt" knappen.

3 Fremhæv ordene "Mine Lister" placeret mod toppen til højre på skærmen. Vælg den liste, du ønsker at skabe fra valgmulighederne opført på drop-down menuen: My Baby Registry, My Wedding Registry, Min huskeseddel eller min butik Shopping List. For at oprette en baby eller bryllup registreringsdatabasen, skal du fortsætte til Trin 4. Hvis du vil gøre et ønske liste, springe til trin 5. For instruktioner om, hvordan man laver en butik indkøbsliste, springe til trin 6.

4 Udfyld de ønskede oplysninger. Hvis du vil lave en baby eller bryllup registreringsdatabasen, skal du klikke på "Opret en baby register" eller "skabe et bryllup registreringsdatabasen" link placeret på venstre midt på skærmen. Skriv forfaldsdato barnets eller bryllup dato, dit navn og din partners navn, begge dine adresser og e-mail adresser, og vælg køn barnet, hvis kendt, fra de udstationerede muligheder. Opret og skriv et firecifret pinkode for kontoen. PIN vil tillade dig at foretage ændringer i registreringsdatabasen. Vælg, hvor du gerne vil de baby gaver, der skal sendes. Klik på "Send". Gennemse site for emner, du ønsker. Når du finder en vare, du ønsker at tilføje til din baby registreringsdatabasen, skal du klikke på ordene "My Registry." Tilføj den til din baby eller bryllup registreringsdatabasen.

5 Opret en online ønskeseddel eller liste særlige begivenhed. Vælg et arrangement dato og årsagen til din liste: huskelisten, eksamen, fødselsdag, jubilæum eller en af ​​de andre grunde, der er anført. Walmart websted vil ikke tillade dig at fortsætte, medmindre du vælger en fremtidig begivenhed dato eller årsagen til listen. Skriv dit navn, adresse, email-adresse og din firecifrede PIN-kode. Vælg en forsendelse mulighed. Muligheden skibsfart informerer offentligheden, hvor at sende varer købt fra din ønskeliste. Klik på "Send". Gennemse site for elementer, du vil føje til din ønskeliste. Klik på ordene "Min liste". Vælg "Tilføj til min ønskeliste" fra drop-down menuen.

6 Klik på den grønne knap "Tilføj" ud for elementer, du vil føje til din indkøbsliste. Listen er generaliseret i forskellige kategorier. For eksempel, hvis du har brug for rengøringsartikler, tilføje muligheder, såsom affaldssække, vaskemidler og papirhåndklæder. Eller tilføj broccoli, citroner og æbler fra den del af indkøbsliste producere. En anden mulighed er at skrive navnet på det element, du ønsker at købe i feltet "Indtast emne her", og klik på den grønne knap "Tilføj" til højre for feltet. Tilføj alle emner, du har brug for at købe på indkøbslisten. Klik på knappen print til at skabe en papirkopi af din indkøbsliste, eller klik på knappen spare så du kan gense din liste på et senere tidspunkt eller dato.