Sådan kører en CSV-fil af Computer Services

April 7

Sådan kører en CSV-fil af Computer Services


Det er nyttigt lejlighedsvis at kontrollere de tjenester til rådighed på computeren via hjælp af en rapport. Dette giver en måde at kontrollere tjenester, der kører, men ikke længere er nødvendige, eller tjenester, der starter automatisk, men ville være bedre at køre manuelt eller deaktiveret ved opstart. Der kan opnås en liste over alle de tjenester fra dialogerne tjenester til rådighed på kontrolpanelet. Det er muligt at udtrække notering på en række forskellige måder at eksportere til anden software, som Microsoft Excel.

Instruktioner

1 Gå til "Start" menuen og vælg derefter "Control Panel".

2 Vælg "Administrative Tools". Det er her, findes alle lavt niveau tjenester til konfiguration af brugeren.

3 Klik på "Services". Dette er en liste over tjenester, der anvendes af systemet, og brugeren kan ændre sig. Dette vil åbne dialogboksen Tjenester.

4 Vælg "Action" og derefter "Export List." Dette åbner en dialogboks til at gemme listen af ​​tjenester i forskellige formater. Vælg "Tekst (kommasepareret) (* .csv)" format fra rullemenuen.

5 Naviger til den mappe at gemme på, ved at klikke på genvejen links til rådighed på den venstre side af dialogboksen, eller gå til den mappe på normal vis. Indtast et filnavn, og tryk på "Gem".