Fem nemme måder at fremskynde din computer

December 4

En tid altid kommer, når en computer simpelthen ikke køre så hurtigt, som det bruges til. Uden ordentlig vedligeholdelse, dagligdags computer aktiviteter bremse og blive mere af en opgave, end de er værd. Som tiden går, programmer blevet mere krævende og computere tendens til at ophobe en massiv mængde af unødvendige filer og software. Alt dette i sidste ende moser computeren ned. Men du kan nemt forbedre og vedligeholde din computers ydeevne uden at bruge nogen stor sum penge.

1. Fjern unødvendige filer og programmer

Over tid, vil en masse filer sandsynligvis hober sig op på din computers harddisk uden din viden. Det er fordi det generelt sker "bag kulisserne". Denne ophobning kan i sidste ende medføre computere til at sætte farten ned, medmindre du styre den korrekt.

De fleste af disse unødvendige filer kommer i form af midlertidige filer. Midlertidige internetfiler og cookies udskrivning på din harddisk, mens du surfer på internettet. De gemmer hjemmeside information og gøre gennemkører nettet mere effektiv. Andre programmer kan skabe andre typer af midlertidige filer til støtte i deres præstationer. Midlertidige filer er generelt nyttige til specifikke formål, men for mange af dem kan hæmme en computers ydeevne. Ingen af ​​disse filer er nødvendige, selv om. Du kan trygt fjerne dem uden at bekymre dig.

Windows tilbyder et hjælpeprogram kaldet "Diskoprydning" under Systemværktøjer i menuen Start. Diskoprydning scanner en angivne drev for filer, der kan sikkert fjernes, og giver dig mulighed for at vælge og vrage som i sidste ende slettet. Andre software til rådighed som gratis downloads udfører lignende opgaver, men med flere muligheder for tilpasning.

Glem ikke at tømme papirkurven efter sletning af en fil. De fleste filer gå til papirkurven midlertidigt efter at være blevet slettet.

En anden væsentlig medvirkende faktor til computer afmatning er opbygningen af ​​programmer, i henhold til Laserchips.com. Afinstaller programmer, som du ikke længere bruger for at holde din computer op i fart.

2. Defragmenter din harddisk

Filer på en computers harddisk kan fragmentere over tid. Det betyder, at de bliver mere spredt ud og kræver flere ressourcer fra computeren til at finde og stykke sammen. Af denne grund, kan din computer tilbringer længere perioder adgang dataene.

Windows tilbyder et andet værktøj kaldet "Diskdefragmentering", også findes under Systemværktøjer i menuen Start. Diskdefragmentering søger efter og organiserer alle fragmenterede filer. Defragmentering dem vil forbedre disse filer 'responstid.

Microsoft foreslår defragmentere månedligt. De rådgiver også at køre Diskdefragmentering, hvis du installerer nye programmer eller tilføje store filer, eller hvis mindre end 15 procent af dit drev rum er gratis.

3. Beskyt din computer

Virus, spyware, trojanske heste, malware og lignende årsag nogle af de største bekymringer for computer ejere. Ikke alene kan de ændre din web-browsing erfaring med pop-up-reklamer og kompromittere dit personlige sikkerhed, de kan også påvirke din computers ydeevne på et fundamentalt niveau.

Sørg for at have en anti-virus program installeret på din computer. Nogle af de mere populære programmer arbejde på et abonnement og koster penge at holde funktionelle og tidssvarende. Men du kan finde lige så levedygtige, for ikke at nævne gratis, alternativer derude på nettet.

4. Ryd op Start-Up Programmer

Nogle programmer er indstillet til at starte, når computeren tændes. Dette kan dræne ressourcer, som andre opgaver kunne udnytte, især hvis disse programmer kører i baggrunden, når du ikke bruger dem. Hvis en start-up program er ikke nødvendig, kan du ønsker at deaktivere den. Du kan finde nogle af disse programmer på proceslinjen. Indstillinger eller Indstillinger menu for hvert program Den har en mulighed for at slå det til eller fra ved opstart.

5. Opgrader din hukommelse

Hvis ingen af ​​ovenstående løser din computers hastighed spørgsmål, kan det være tid til at opdatere sin hardware. Som programmer fortsætter med at udvikle sig og blive mere indviklet, computere skal have den rå magt for at holde op og opfylde kravene. Du skal muligvis kun en simpel opgradering, der ikke koster meget på alle. Eller det kunne være dyrere, afhængigt af dit system og tilgængelige opgraderinger.

En af de mest omkostningseffektive hardware indkøb til ydeevne er RAM eller random access memory. RAM hjælper til magten og flytte processer sammen. Mere af det kan normalt forbedre en computers ydeevne med trængende programmer, især når multitasking. Forskellige computere kan have varierende mængder og kombinationer af RAM. Tjek dit systems kompatibilitet inden de køber nogen ekstra hardware.