Sådan Tilføj kollapse plustegn i Excel kolonner

December 9

Microsoft Excel 2010 kan du oprette en disposition ud af dine kolonner, placere et sæt af plustegn over dine kolonner, så du hurtigt kan skjule og vise disse kolonner. Hvis du klikker på et plustegn vil udvide kolonnerne og drej på plustegnet til et minustegn, som du derefter kan klikke på for at skjule kolonnerne igen.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Excel 2010 regneark, der holder dine data.

2 Klik på kolonnebogstavet over den første kolonne, du vil medtage i din disposition. Dette vil markere hele kolonnen. Hold Shift-tasten, så klik på brevet over den sidste kolonne, du vil inkludere i din disposition.

3 Vælg "Data" fanen øverst i Excel-vinduet. Find "Outline" område af båndet, og klik på knappen "Gruppe". Du vil se en linje vises over dine kolonner med et minustegn på enden af ​​det.

4 Klik på en kolonne brev inden dine grupperede celler, så hold Shift og vælg en anden kolonne bogstav for at skabe et andet niveau af omrids. Klik på knappen "Gruppe" igen og en ny linje og minustegn vises under den første. Fortsæt skabe niveauer, indtil du har oprettet din hele disposition, eller indtil du når otte niveauer, hvilket er det maksimale, Excel vil tillade.

5 Klik på minus tegn til at skjule niveauerne af søjler og alle, der vil forblive over kolonner overskrifter er et sæt af plustegn.


relaterede artikler