Sådan installeres en Belkin Wireless G Router

May 1

Sådan installeres en Belkin Wireless G Router


Belkin trådløse G-router gør det muligt at oprette et trådløst netværk i dit hjem. Selvom du ikke behøver at vide meget om routeren at få det sat op, det hjælper til at forstå dens funktion: Routere sende data til og modtage data fra hinanden. De tjener som en del af rygraden i internettet. Installation af Belkin Wireless G Router er relativt enkel, og snart vil få dig cruising internettet.

Instruktioner

1 Power computeren ned udstyr, herunder en eksisterende router, modem og computer. Placer din trådløse G router i et vidt åbent og centrale placering og holde det slukket.

2 Find Ethernet-kabel, der forbinder din computer med din eksisterende modem. Tag Ethernet-kablet fra computeren, og sæt det i den trådløse G router wide area network, eller WAN, havn, som typisk er grå.

Hvis du i øjeblikket tilslutter din computer til et kablet router, frakoble Ethernet-kablet fra den eksisterende router og sætte kablet i den grå WAN-porten på den trådløse Belkin router.

3 Sæt ekstra Ethernet-kabel, der fulgte med din router til en af ​​de lokale netværk, eller LAN, porte på routeren, som typisk er gul. Tilslut derefter den anden ende til dit modem.

4 Tilslut strømkablet til modemet. Tænd modemmet, og vent et minut.

5 Tilslut den trådløse router strømforsyningen og tilslut den anden ende til den sorte strømstikket på bagsiden af ​​den trådløse Belkin router. Tænd den trådløse router. Routeren tager cirka 20 sekunder til magten op - bekræftet af lysene betegner "magt" og "kabel" resterende tændt

6 Tænd din computer. Indsæt den cd, der fulgte med din trådløse router. Belkins Indstillingsassistent vises automatisk; løbe gennem de assisterende trin for at konfigurere din trådløse router.

TIPS

  • Hvis "power" og "kablede" lys til ikke forblive støt tændt efter 30 sekunder, strøm ned din router. Vent et minut og magt den op igen.
  • Hvis din router ikke fungerer korrekt, skal du opdatere sin firmware (fuld link i indtægter).
  • Hold din router fri for apparater såsom trådløse telefoner og mikrobølgeovne. Disse apparater bruger samme frekvens som routeren og kan forringe det trådløse signal.

relaterede artikler