Hvad er den bedste måde at konvertere en DVD til AVI?

September 23

Hvad er den bedste måde at konvertere en DVD til AVI?


DVD-filer kan være store og kan tage plads på din computers harddisk. En måde at spare plads og fjerne nogle rod fra din computer er at konvertere dine flere DVD-filer, som kan variere alt fra 4 til 7 gigabyte hver, til en enkelt AVI-fil, som er normalt omkring 700 megabyte. Mens den bedste måde at gøre dette er subjektive, afhængigt af hvad du har brug for din endelige produkt, den nemmeste og hurtigste kan arbejde lige så godt for dig.

Instruktioner

1 Download programmet, Bitripper, fra internettet. Besøg hjemmesiden i afsnittet ressourcer, og klik på "Gratis download" -knappen. Klik på EXE fil og følg installationen prompter: Disse vil hjælpe dig med at beslutte, hvor at placere det installerede program, om du vil oprette en ikon på skrivebordet, og om du accepterer vilkårene og aftaler. Klik på "OK" knappen i nederste højre side af pop-up vindue for hvert af disse meddelelser. Når du er færdig det sidste skridt, skal du klikke på knappen "Afslut" for at afslutte installationen.

2 Indsæt den dvd, du ønsker at konvertere til en AVI-fil i computerens diskdrev og lad den fylde og at blive læst af din computer. Hvis en medieafspiller program popper op automatisk, skal du lukke det. Du vil ikke have at se videoen for at konvertere det.

3 Åbn Bitripper program, du har hentet og installeret i trin 1. Et enkelt vindue vil poppe op med fire knapper (med uret fra top: Gennemse, Indstillinger, Hjælp og Start Ripping), og tre rullemenuer (Drive, Bane og output ).

4 Vælg det drev, hvor din DVD blev lagt i Trin 2. Vælg at drevets brev fra "Drive" drop-down menuen.

5 Vælg DVD spor, du ønsker at konvertere til en AVI-fil. DVD'er har flere spor, meget gerne cd'er, der indeholder video og specielle funktioner. Bitripper gør det nemt at bestemme din film, eller vigtigste video, track ved at liste varigheden af ​​hvert spor. For eksempel, hvis du ønsker at rippe din "Gladiator" DVD til en AVI, vil du slippe ned på listen i menuen "Spor" og find det element, som er 2 timer og 30 minutter lang. Det ville være den eneste af denne længde.

6 Vælg, hvor du vil have den konverterede AVI fil, der skal placeres, når den er færdig ved at vælge drevet og placering i menuen "Output". Klik på knappen "Gennemse" ved siden af ​​menuen "Output", og vælg den placering på computeren.

7 Klik på "Start Ripping" og vente på DVD-video til slut at blive kopieret til en AVI-fil. Når det er færdig (et nyt lille vindue vil poppe op fortælle dig, at processen er færdig), kan du lukke ned Bitripper og navigere gennem din computers bibliotek til den valgte placering af AVI-fil. Åbn AVI-fil for at afgøre, om filen er blevet konverteret korrekt og fungerer korrekt.

TIPS

  • Ved at klikke på knappen "Indstillinger" i Bitripper vil åbne en række muligheder, som du kan ændre for at ændre din AVI output. Du kan ændre kvaliteten, codecs og endelige størrelse af filen. Leg med indstillingerne, indtil du finder noget, der virker bedst for dig.

relaterede artikler