Sådan oprettes en kompleks tabel i Word 2003

October 21

En tabel er et fantastisk værktøj til at organisere data, men en standard tabel kan være begrænsende. En kompleks tabel, med justerbare cellestørrelser og evnen til at slette celledelinger, hvis det er nødvendigt, kan være et bedre valg for at arrangere dine oplysninger. Microsoft Word 2003 har gjort dette let, og på blot et par skridt, kan du oprette en kompleks tabel i Word 2003.

Instruktioner

1 Vælg, hvor du gerne vil placere en tabel i dokumentet. Placering kan være nøglen til at forstå dit dokument.

2 Åbn menuen "Table" øverst på skærmen. Vælg "Tegn Table" for at åbne "Borde og Borders" værktøjslinjen. Musen bliver en blyant.

3 Tryk ned hvor du ønsker at øverste venstre hjørne af tabellen for at begynde. Hold og træk musen til at danne et rektangel. Dette vil etablere omkredsen af ​​bordet.

4 Tegn linjer inde i rektanglet for at opdele tabellen i rækker og kolonner og danne individuelle celler.

5 Slet linjer, du ikke har brug for, ved at klikke på knappen "Viskelæder" i "Borde og Borders" værktøjslinjen og derefter vælge den linje, du vil forsvinde.

6 Klik inde i en af ​​cellerne skabt af skillelinjer og begynde at skrive i tabelindholdet.

7 Vælg "Indsæt tabel" knappen fra "Standard" tabellen øverst på skærmen. Rul musen hen over gitteret, der popper op for at vælge størrelsen på bordet.

TIPS

  • Man kan indsætte en tabel i en celle fra en større tabel. Efter at have afsluttet den grundlæggende tabel, åbne "Draw Table" mulighed for at slå markøren til en blyant. Tegn rækker og kolonner af din nye "Indlejrede" bord.
  • Prøv at eksperimentere med forskellige ting, før der træffes beslutning om dit bord.
  • Selv om det kan være fristende, så prøv ikke at gøre din tabel for omfattende. Det kunne ende med at forringe dit dokument.

relaterede artikler