Hvorfor Vil ikke en Applet Hent?

March 2

Java Virtual Machine er et stykke software, der bruges i internetbrowsere til at indlæse eller spille Java-applets, som er små applikationer skrevet i programmeringssproget Java og findes på mange websteder. Der er andre typer af applets, men ordet "applet" er almindeligt anvendt alene at henvise til en Java-applet. Selvom Java Virtual Machine typisk indlæser applets uden problemer, kan du opleve, at applets ikke vil hente i din browser. Der er fire hovedårsager til Java-applets, der ikke hente, lige fra problemer med Java til problemer med selve browseren. Ved fejlfinding gennem hver årsag, kan du få applets at downloade igen.

Java ikke installeret

Applets er afhængige af brugen af ​​Java-software til vises korrekt i browsere som Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Selv om nogle browsere, såsom Chrome, kommer med Java forudinstalleret, andre gør ikke. Hvis en applet ikke downloade eller vise i din browser, den mest sandsynlige årsag til problemet er, at Java ikke er installeret. Du kan downloade og installere Java ved at besøge Java.com og ved at følge Java specifikke installationsvejledning til din browser. Efter installation af Java, applets generelt skal hente uden problem.

Java Ødelagt

Som med andre softwareprogrammer, lejlighedsvis din kopi af Java kan blive korrupt, som kan få programmet til at stoppe fungerer korrekt. Når Java bliver korrupt, applets og andre ting vil ikke indlæses af Java, som de normalt er. Java kan blive korrupt på grund af virus eller andre problemer. Du kan løse dette problem ved først at afinstallere Java og derefter ved at geninstallere en ny kopi af softwaren. Følg Java anvisninger, der er anført i afsnittet Ressourcer for hvordan man sikkert afinstallere programmet.

Netværksindstillinger

Java er afhængig af din computers netværk for at vise applets og andre data korrekt. Hvis dine netværksindstillinger ikke er konfigureret til at tillade Java forbindelsen den har brug for, kan du opleve, at applets ikke downloade og at andre Java virker ikke. Java kræver, at fuldmagt og andre netværksindstillinger er sat op på en bestemt måde inde fra Java kontrolpanelet Network sektion. Gennemgå Java instruktioner til konfiguration netværksindstillingerne er anført i afsnittet Ressourcer.

Problemer Internet Browser

Selvom Java selv er ofte skylden for applets, der ikke downloade, nogle gange er det din internetbrowser, der er problemet. Din internetbrowser kan stoppe korrekt arbejde med Java, fordi browseren er blevet beskadiget på en eller anden måde, enten på grund af malware eller virus eller på grund af en vigtig browser-fil utilsigtet sletning. I dette tilfælde kan du være i stand til at løse problemet ved at geninstallere din browser og derefter ved at geninstallere en ny kopi af Java til browseren.


relaterede artikler