Sådan installeres Stor RAR filer til en FAT32 drev

February 22

En RAR-fil er en komprimeret arkiv, der kan indeholde flere filer. Hvis RAR fil er større end 4 GB, vil du løbe ind i problemer, hvis du forsøger at gemme det på en FAT32 formateret harddisk. FAT32-filsystemet understøtter ikke så store filer, og vil ikke tillade dig at gemme det. Hvis du ikke har andre drev til at gemme din fil på, kan du bruge Windows-værktøj Convert.exe at konvertere filsystemet til NTFS. Denne procedure påvirker ikke data på drevet, og efter konverteringen er færdig, vil du være i stand til at gemme den store RAR fil uden problem.

Instruktioner

1 Klik på "Start" fra dit Windows-skrivebord og skriv "cmd" i søgefeltet. Klik på "Cmd.exe" fra listen over resultater. Dette vil åbne en kommandoprompt vindue.

2 Skriv "konvertere X: / fs:. Ntfs" Sæt "X" med drevbogstavet for din FAT32-drev. Klik på "Enter" for at køre konverteringen. Hvis det drev, du konverterer indeholder computerens operativsystem filer, vil din computer genstarter før konverteringen. Ellers vil drevet konverteringen starter med det samme.

3 Gem din fil til nyligt konverterede harddisk, når konverteringen er færdig. Det nye NTFS-filsystemet vil acceptere den store RAR fil.

TIPS

  • Mens du kan konvertere fra FAT32 til NTFS uden tab af data, det samme er ikke tilfældet omvendt. Du skal formatere drevet til at skifte tilbage til FAT32 fra NTFS og denne procedure vil helt slette drevet.
  • For at udpakke indholdet af din RAR fil, du bliver nødt til at installere nogle særlige software. Prøv 7-Zip, WinRAR eller PeaZip. Alle tre programmer er til rådighed gratis, og du kan udtrække dit arkiv ved at klikke på "Udpak alle" efter at højreklikke på RAR-fil.

relaterede artikler