Tips til Framing Vinduer & Døre

March 1

Tips til Framing Vinduer & Døre


Framing døre og vinduer kræver en forståelse af de rigtige værktøjer og planlægning, men det er ikke nødvendigvis en vanskelig opgave. Ifølge hjem forbedring hjemmeside FineHomebuilding.com, er grundlæggende snedkeri færdigheder alt, der kræves til at indramme en dør eller et vindue. Der er et par tips, som du kan følge for at sikre, at du gøre jobbet sikkert.

Bærende Studs

Når du satte sig for at installere et nyt vindue i en eksisterende hjem, vil du højst sandsynligt nødt til at skære væk nogle af de vægstolper at gøre din vinduesrammen. Forud for at skære nogen vægstolper, bør du tjekke med byen ingeniør til at sikre, at du ikke skærer ind i nogen bærende studs. Når du søger om din byggetilladelse, kan du diskutere planerne med ingeniøren for at finde ud af, om du løber denne risiko.

Cripple Studs

Cripple studs er stykker af 2-tommer-by-4-tommer træ, bygge bro mellem det øverste af væggen rammen og toppen af ​​døren eller vinduesrammen. Ifølge Hjem Tips, bør plads du dine krøbling knopper ligesom du ville de regelmæssige vægstolper, ved 16- eller 24-tommers mellemrum, afhængigt af hvordan dine planer er trukket.

Hvilket kommer først?

Ifølge FineHomebuilding, bør du indramme dine døre og vinduer, før du begynder processen med at installere din væg pigge i en væg ramme. Når du lægger vinduet og dørkarme i første, det gør det nemmere at korrekt plads din væg pigge, så du får en ren installation og jævn fordeling af de bærende studs.

headers

Headers er dobbelt-lag sæt af 2-tommer-by-4-tommer boards du installerer i dit vindue og dørkarme til lige fordele vægten af ​​de øverste etager sikkert til fundamentet, ifølge The Family Handyman. Der er flere faktorer, der går ind beregne størrelsen af ​​din header, herunder vægten af ​​de øverste etager, bredden af ​​huset, bredden af ​​rammen vindue og dør, den potentielle vægt af sne eller is, der vil akkumulere på taget , og den form for træ, du bruger. Hvis du er usikker på, hvordan man korrekt beregner størrelsen af ​​dine overskrifter, er det bedst at få det gjort af en professionel entreprenør.

Kong Studs

Der er en king stud installeret på hver side af dørkarmen, og det går fra toppen af ​​væggen ramme til bundpladen, ifølge hjem Addition Plus. Kongen hankatte er hvad døren eller vinduesrammen er knyttet til, når den er installeret. Installer din konge knopperne forrest, og derefter bygge din ramme mellem de venlige studs.


relaterede artikler