Sådan ændres PNG eller BMP til ICO-filer

March 31

Mange forskellige programmer støtte ICO ikon format, det filformat, der bruges af mange programmer, især Windows, at indkode små billeder brugt i brugergrænseflader. Du kan konvertere filer i andre billedformater, som PNG eller BMP, i ICO blot ved at åbne dem i et af disse programmer og bruge kommandoen Gem som til at oprette en ny ICO kopi af billedet. Mange sådanne programmer eksisterer, hvoraf nogle er installeret som standard med visse operativsystemer.

Instruktioner

1 Anskaf et grafikprogram, der er i stand til at spare i ICO format. Disse er ikke sjældne - selv simple grafik redaktører normalt støtter dette format. I Windows, den populære Irfanview (irfanview.com) redaktør kan gemme i ICO; i Linux, standard Eye of GNOME eller Gwenview, installeret som standard med GNOME og KDE desktop-miljøer, henholdsvis både støtte ICO, som gør det multiplatform billedredigeringsprogrammet GIMP (gimp.org).

2 Åbn PNG eller BMP du vil konvertere i din billedfremviser, hjælp beskuerens kommandoen "Open".

3 Brug beskuerens "Gem som" kommando - som regel i menuen "Filer" - og vælg "ICO" fra "Filtype" drop-down menuen. Indtast et navn til den nye fil, og klik derefter på "Gem". Redaktøren vil oprette en ny kopi af billedet, ved hjælp af ICO filtypen og format.


relaterede artikler