Hvordan man kan hjælpe nogen, der har Sendt Suicide Note på et socialt netværk

April 20

Hvordan man kan hjælpe nogen, der har Sendt Suicide Note på et socialt netværk


I en række højt profilerede sager fra 2008 til 2010 unge indsendt til sociale netværkssider som Facebook om, at de ville begå selvmord og derefter fulgte op på deres trussel. Mange af disse sager var teenagere, der holdt en hemmelighed, såsom at være homoseksuel. Andre levede i konstant frygt for bøller. Ifølge World Health Organization og 2005 data for USA, 17,7 mænd og 4,5 hunner per 100.000 mennesker begår selvmord hvert år, og tendensen ser ud til kun at være stigende.

Instruktioner

En nær ven

1 Kig efter yderligere advarselstegn, hvis du chatte med denne person ofte over en networking site. Han kan skrive ting, der ikke lyder rigtigt, såsom konsekvent gad vide om efterlivet, død og døende, da han ikke har bragt dette op i fortiden. Han kan også prøve at diskutere, hvordan du ville dræbe dig selv eller hvad dine tanker er på efterlivet.

2 Hold øje med tegn på depression. Han kan opleve overdreven bekymring, der forårsager generende tanker. Han kunne begynde at tale om at miste sit job, at miste sin familie eller miste sit hjem. Hvis din ven begynder at have store planer for fremtiden, kan dette være et tegn på mani. Dette følger nogle gange en episode af depression.

3 Kig efter en stigning i alkohol eller stofmisbrug. Hvis din ven taler om at drikke hele tiden, især alene, kombineret med at tale om døden eller livet efter døden, kunne hun har et alvorligt problem og skal sende et signal om hjælp.

Hvad skal man gøre

4 Spørg din ven, hvis han ønsker at mødes og snakke om tingene. Må ikke forklejne ham eller vittighed rundt; han er i reel smerte og har brug for en god støtteperson. Vær der for ham. Lyt til ham og ikke dømme; tilbyder ikke din mening om selvmord er rigtigt eller forkert. Hvis dette er, hvor samtalen ender, overbevise ham til at få hjælp og tilbyde at gå med ham. Selv blot at have ham kalder en forebyggelse af selvmord varm linje ville være nyttigt.

5 Tag væk hans adgang til noget skadeligt. Dette vil omfatte skydevåben, receptpligtig medicin, alkohol, bilnøgler, knive og noget, han kunne bruge til at dræbe sig selv.

6 Ring til politiet eller 911, hvis din nære ven har bogført noget om at begå selvmord online. Må ikke være bange for at se dum. Det er bedre at være lidt flov over at finde ud af han sjov eller ønsker opmærksomhed end at ignorere situationen og har en alternativ resultat.

En Online Friend

7 Kig efter beskeder advarende i hendes indlæg - diskussioner om efterlivet, hvad hendes familie ville gøre uden hende og så videre. Hun mange brug sætninger som "Jeg kan ikke stoppe den smerte," "Jeg kan ikke gøre tristhed gå væk," "Jeg kan ikke se en fremtid uden smerte", "Jeg kan ikke få en persons opmærksomhed" eller " jeg kan ikke sove, spise eller arbejde. " Disse er nogle tegn på depression og kunne være en advarsel om, at denne person kan forsøge selvmord.

8 Tilbyd at tale med ham i telefonen eller via en videochat for en mere personlig forbindelse. Han er ikke i tvivl følelse isoleret og ensom, og som har en rigtig ven at tale med kan gøre en forskel i hans humør og planer.

9 Kontakt retshåndhævelsen eller ringe 911 for at hjælpe dig med at finde denne persons adresse, hvis det ikke er let tilgængelige på hans hjemmeside. Politiet vil være i stand til at finde ham og kontrollere, om han er okay eller har brug for hjælp.

TIPS

  • Giv ikke op på nogen, der er deprimeret. Han har brug for din venlighed og støtte nu mere end nogensinde.
  • Prøv så hårdt, som du kan for at få din ven til et program for depression behandling, før det eskalerer til noget mere alvorligt som et selvmordsforsøg.
  • Der er flere hundrede ressourcer online, der vil hjælpe en person, der forsøger at hjælpe en ven med sin depression. Hvis intet synes at virke, så ring myndighederne, de vil vide, hvad de skal gøre.
  • Det kan være svært at regne ud, hvis en ven er seriøs omkring et selvmord post eller råbe "ulven", men det er bedst at tage alle omtaler af selvmord som alvorlig.