Gode ​​anvendelser for en gammel computer

March 11

Gode ​​anvendelser for en gammel computer


Er der gode anvendelsesmuligheder for en gammel computer? Hvis du har udskiftet en computer, er der stadig nogle nyttige applikationer til den ældre model. De fleste kræver lidt opgradering, hvis nogen. Du har sikkert alt, du behøver installeret på den gamle computer til at udføre alle eller nogle af funktionerne nedenfor.

Musik afspiller

Vend den gamle computer til en dedikeret musikafspiller. Du kan tilslutte den til en stereo eller bare slutte pæne højttalere til det. Bare afinstallere alle unødvendige programmer undtagen din foretrukne digitale musikafspiller, såsom iTunes eller Windows Media Player.

Skrivemaskine

Da tekstbehandlingsprogrammer ikke tager meget plads eller hukommelse, kan du bruge den gamle computer til netop det: som en elektronisk skrivemaskine. Igen, bare afinstallere alt, men at tekstbehandlingsprogram (eller tilføje et program til tekstbehandling, hvis du har brug for).

Internet / E-mail

Der er ingen grund til at mose en vigtigste computer ned for alle de opgaver, en familie udfører. Én god brug for en gammel computer er at bruge det som en dedikeret Internet computer. De eneste to spørgsmål, du måtte have, er, hvis et ældre operativsystemet er installeret. Nogle operativsystemer kan ikke håndtere de nye browsere, og nogle tårne ​​kan ikke have netkort installeret.

Network Storage

Hvis du kører Windows 2000, Me, XP eller Vista, så kan du indstille din computer som et netværk lagringsenhed. Alle på det kablede eller trådløse netværk vil være i stand til at gemme og få adgang til filer på de vigtigste computer. Hvis det er muligt, opgradere hukommelsen så meget som du kan, så den ældre computerens ydeevne påvirkes ikke af den øgede brug.

legetøj

De fleste ældre computere er gode værktøjer til test software, især operativsystemer. For eksempel, hvis du nogensinde har ønsket at prøve Ubuntu eller en anden inkarnation af Linux, kan du prøve det på din gamle computer. De fleste operativsystemer som Linux ikke behøver stærke specs til at køre, som er perfekt til at 7-årige, lav hukommelse, middelmådig behandling computer.


relaterede artikler