Hvad Ansøgning til Open .WPS filendelser?

October 5

Hvad Ansøgning til Open .WPS filendelser?


En fil extension er beregnet til at give en indikation af formatet af edb-fil, og det program, der kan håndtere. De fleste filers med WPS filer udvidelse er dokumenter, som tekstbehandlingsprogram af Microsoft Works. Dog kan enhver softwarehus bruge enhver udvidelse fil til sine applikationer og de filer, de genererer. En computer bruger kan ikke automatisk gå ud fra, at en fil der ender på WPS åbnes med Microsoft Works, fordi der er fire andre programmer, der bruger den samme fil forlængelse.

Microsoft Works

Af alle de programmer ved hjælp af WPS filtypenavn, Microsoft Works er de mest kendte. Men antallet af WPS filer genereret af Microsoft Works er i tilbagegang. Dette skyldes, at Microsoft stoppet med at bruge filtypenavnet for Works tekstbehandlingsprogram output i 2006, skifte til DOC forlængelse, som var blevet brugt af Microsoft Word.

Kingsoft Office

Microsoft Office og Microsoft Works er begge kaldet "produktivitet suiter." Dette udtryk beskriver en pakke af applikationer til office-funktioner. Produktivitet suiter omfatter altid et tekstbehandlingsprogram og et regneark. På grund af succesen med Microsoft Office, er det almindeligt kopieret. En efterligning af dragten hedder Kingsoft Office, produceret af den kinesiske virksomhed, Kingsoft. Arbejdet processor i Kingsoft Office hedder Writer og dokumenter oprettet i Writer gemmes med WPS filtypen.

Painkiller Overdose

Mindware Studios producerer en computer kampspil serie kaldet "Painkiller". En af de episoder i denne serie, kaldet "Overdose", bruger WPS filtypen. Filen indeholder beskrivelser af spillets detaljer.

SDL Oversætterens Workbench

SDL Oversætterens Workbench var en pakke, der bruges af oversættere. Imidlertid er programmet blevet udskiftet. Programmet bruges WPS filtypenavn for projektfiler. Den nye version hedder SDL Trados Studio og bruger ikke WPS filtypen.

Rockbox

Ejere af MP3-afspillere kan vælge at tørre operativsystem deres medieafspiller og erstatte det. Rockbox er et erstatning operativsystem til MP3-afspillere. Det opfordrer offentligheden til at skrive add-ons til filsystemet og udveksle dem på selskabets hjemmeside. WPS fil forlængelse bruges til at holde detaljer om "Hvad Playing".


relaterede artikler