Sådan Konverter en Outlook PST fil til Windows Mail

March 21

Sådan Konverter en Outlook PST fil til Windows Mail


Hvis du opgraderer fra Windows XP til Windows Vista, vil du opdage, at Outlook Express ikke er inkluderet i Vista OS. Vista i stedet bruger en anden e-mail-software, der kaldes Windows Mail. Gå til din Outlook .pst-filen, så bliver du nødt til at overføre den til Windows Mail. Fordi Microsoft er skaberen af ​​både Microsoft Outlook og Windows Mail, konvertere en Outlook-fil i en Windows Mail-fil er meget enkel. I virkeligheden, for at kunne bruge en Outlook-fil i Windows Mail, alt du behøver at gøre er at importere Outlook-mappe.

Instruktioner

1 På din Windows XP-computer, højreklik på "Start" og derefter klikke på "Explore". Når Windows Stifinder starter, skal du klikke på "Funktioner" i menulinjen.

2 Klik på "Mappeindstillinger". Klik på "Vis" fanen og klik på "Vis skjulte filer og mapper." Dette vil give dig mulighed for at se dine Outlook-filer i Stifinder. Klik på "OK".

3 Find din Outlook Express-profil mappe. Kopier hele indholdet - samt din .pst-fil - til et flytbart medie, såsom en cd eller USB-drev. Eller, hvis din XP og Vista computeren er forbundet via et netværk, overføre filen til din Vista-computer.

4 Indsæt det flytbare medie i din Windows Vista-computer, hvis det er nødvendigt. Åbn Windows Mail.

5 Klik på "Filer" og derefter holder musen over "Import" valgmulighed. Klik på "Beskeder".

6 Fra listen over programmer, skal du vælge "Microsoft Outlook Express 6," og derefter klikke på "Næste".

7 Vælg "Importer post fra en OE6-lagringsmappe" og derefter klikke på "OK." Klik på "Gennemse" og vælg den mappe, der indeholder Outlook .pst-filen. Klik på "OK".

8 Bekræft, at placeringen er korrekt, og klik derefter på "Næste". Klik på "Alle mapper", hvis du ønsker at importere alle de Outlook-filer, eller klik på "Valgte" mapper, hvis du ønsker at vælge og vrage. Når du har foretaget dit valg, skal du klikke på knappen "Næste".

9 Klik på "Afslut" for at afslutte importen. Windows Mail vil konvertere dine Microsoft Outlook-filer i Windows Mail kompatible filer.

10 Klik på "Opbevaring mapper" og derefter "Importeret mappe" for at få adgang til dine Outlook-filer.

TIPS

  • Windows Mail kan ikke importere skrivebeskyttede filer. Hvis der opstår en fejl, skal du åbne Windows Stifinder og åbne din Outlook-mappe. Vælg alle filerne. Højreklik på filerne og klik på "Egenskaber". Den "Skrivebeskyttet" valgmulighed ligger ved siden af ​​"Attributter" i fanen "Generelt". Hvis feltet er markeret, skal du fjerne markeringen det.

relaterede artikler