Sådan Konverter en VOB fil til AVI

September 17

Sådan Konverter en VOB fil til AVI


VOB filer er filer, der er kodet til DVD brænding. De er videofiler, der er klar til at blive brændt. Heldigvis VOB filer er meget lig til AVI-filer og konvertere dem kan gøres. Desværre har Windows ikke har nogen indfødte software, der kan konvertere disse filer. Der mange freeware løsninger, der findes, men for at lette denne omdannelse. Konverteringen proces bør ikke tage mere end et par minutter at udfylde.

Instruktioner

1 Download en VOB til AVI converter. Nogle programmer, der er i stand til at lette denne proces er OJOsoft s Total Video Converter, Prism Video Converter Software og Konverter VOB til AVI (se Resources). Installer softwaren og og åbne det. Hver af de førnævnte software fungerer på en lignende måde.

2 Indlæs VOB filer ind i softwaren. Dette kan gøres ved at klikke på "Load Source File". Browse for VOB filer på computeren og føje dem til programmet ved at fremhæve dem i stifindervinduet. Klik på "OK" eller "Tilføj".

3 Indstil "Indstillinger" til omdannelse. Programmet vil gøre det muligt for brugeren at indstille parametrene for konvertering. Opløsning, frame rate, lydkvalitet, filstørrelse og bithastighed kan alle tilpasses. Standardindstillingerne muligheder bør være fint for de fleste brugere. For dem, der kræver mere, eksisterer disse muligheder. Den vigtigste mulighed, der skal vælges er "File Type". Indstil altid "Destination File Type" eller "Output File Type" til "AVI".

4 Indstil "Output" mappe. Vælg en placering på computeren, hvor de nyligt konverterede AVI-filer skal placeres. Indstil "File Name (e)." Gennemgå indstillingerne og klik på "Konverter". Programmet vil nu begynde at konvertere filerne. Dette bør være relativt hurtig og tager mindre end et par minutter. Men for større og flere filer processen kan tage meget længere tid. Når processen er færdig, skal du navigere til output mappe og spille de nyligt konverterede AVI-filer for at sikre de arbejder.


relaterede artikler