Sådan Slet oplysninger fra søgemaskiner

February 17

Sådan Slet oplysninger fra søgemaskiner


Vi har alle søgt vores navne, billeder og web-indhold på en søgemaskine og set noget, som vi ønskede, ikke var der. Heldigvis har vi en række metoder til rådighed for at fjerne denne pinlige situation fra et par søgemaskine registreringer. Dette virker for både din egen web-indhold, og når du har lagt ud på en andens hjemmeside.

Instruktioner

Sletning dit eget indhold

1 Gå ind på din hjemmeside server og tilføje en robots.txt-fil til at forhindre en søgemaskine robot fra at finde dit websted. Kig på lister over alle dine websteder på din server startsiden for Webmasterværktøjer. Klik på sitet, du skal arbejde med at skabe den robots.txt-fil.

2 Find "Webstedet Konfiguration" plukke mulighed for "Crawler Access" og se efter "Generer robots.txt" valgmulighed.

3 Kig under alle muligheder for robot godtgørelse, og give dem alle for tiden - blokere alle søgemaskine robotter kan udgøre andre tekniske problemer uden for rammerne af denne artikel.

4 Overveje at vælge enkelte robot afvisninger af finansiering, så du kan være mere specifik i at få dit websted fra en bestemt søgemaskine. Vælg "Action" i din menu og "Disallow."

5 Gå gennem den tilgængelige liste af robotter og vælge, hvilken en du ønsker at forbyde - f.eks Googlebot.

6 Smut over til din box "Filer & mapper", og tilføje en skråstreg eller "/" der.

7 Tryk på "Tilføj" ikonet, og din robot.txt fil vil blive placeret på din hjemmeside kode.

8 Sørg for at gemme din robot.txt fil som en tekstfil og placere den ret i de vigtigste mappe med "robot.txt filen" i filnavnet. På denne måde vil søgemaskinen robotter være sikker på at samle den op og ære koden ved ikke at scanne dit websted.

Sletning dit indhold på en andens hjemmeside

9 Forstå at fjerne dine oplysninger fra et andet site vil indebære kontakter webmasteren af ​​nævnte site. Spørg webmaster for at fjerne dine personlige oplysninger, som søgemaskiner robotter optagning.

10 Kontakt en søgemaskine direkte anmode om fjernelse fra sin web og image søgninger. Google giver en anmodning værktøj (se Resources), som lader dig kontakte den direkte bede om, at visse personlige oplysninger fjernes. Bing giver også denne service.

11 Opret en Google-konto for at få adgang sin anmodning om fjernelse værktøj. Udfyld formularen eksplicit angivelse af, hvad du vil have fjernet fra søgemaskinerne. Sørg for, at det er noget relevant såsom personlige oplysninger, der kan udgøre en trussel mod din sikkerhed.

12 Vær tålmodig, indtil du hører tilbage. Vid, at når Google og andre søgemaskiner endeligt godkende din anmodning, vil oplysningerne blive fjernet fra deres søgemaskine i seks måneder.

TIPS

  • Ikke alle søgemaskine robotter vil respektere din robots.txt-fil, især nogle af spamming dem. Ikke desto mindre ved, at Google og de fleste af de andre store søgemaskiner vi alle bruger vil have deres scanning robotter forstår din kode og holde dine oplysninger fra deres søgeresultater.

relaterede artikler