Sådan Set Up Email Marketing

February 13

Sådan Set Up Email Marketing


At have en web-tilstedeværelse er afgørende for virksomhedens succes, men lancere en hjemmeside er ikke nok. For at tiltrække virksomheder og sprede ordet om din virksomhed, kompetent e-mail marketing er nødvendig.

Selvom der er masser af virksomheder, der vil etablere e-mail marketing for virksomheder, den ekstra udgift er ikke nødvendig. E-mail marketing er enkel at sætte op uden at bruge en betalt service.

Instruktioner

Sådan Set Up Email Marketing

1 Opret en liste over kontaktpersoner. Disse kontakter kan genereres ved at indsamle e-mail-oplysninger fra enkeltpersoner og andre virksomheder. Dette er ikke det samme som et månedligt nyhedsbrev.

2 Få de rigtige værktøjer. Først skal du have en god auto responder. Den auto responder vil håndtere anmodninger om at tilmelde eller framelde og bør være relativt billig. Du vil være i stand til at forberede emails på forhånd og angivet de datoer, du ønsker dem sendt. GetResponse.com er en billig auto responder og tilbyder en gratis prøveperiode.

3 Liste over de fordele kontakter vil modtage, hvis de abonnerer på din tjeneste. Medtag oplysninger, der vil intriger besøgende og gøre dem nysgerrige om din virksomhed. Denne information kan medtages på destinationssiden, hvilket er hvor besøgende vil finde formularen, hvor de kan liste deres kontaktoplysninger.

4 Som en del af din e-mail-kampagne, omfatter artikler om hvad du sælger eller din virksomhed selv. Holde ord og symboler, der er forbundet med spam ud af dine e-mails vil holde det fra at blive mærket spam. Opret en god emnelinje til e-mails; undgå ord som "gratis", "rabat" eller dollar sign symboler.

5 Overvej herunder grafik. Mens grafikken er rart, kan en overflod af dem slukke email læsere. Hvis du har et link til kuponer eller særlige tilbud undgår bannere og knapper, der beder brugerne til at klikke på dem. Marketing emails skal have simple tekst-links, der tager brugerne direkte til de oplysninger, du vil have dem til at se.

6 Start e-mail tilbud med en personlig hilsen. Marketing emails, der starter ud med generisk hilsen såsom "Hej" eller "Kære Sir eller Fru" er tilbøjelige til at blive kastet ind i spamfilter før læserne komme til den faktiske e-mail. Sæt navne på kontaktpersoner i begyndelsen af ​​e-mail, så de føler, at du taler direkte til dem. Dette vil bidrage til at opbygge og fortsætte et forhold til dem.


relaterede artikler