Sådan gøre alt med Google

April 28

Google har taget internettet med storm. Når en skilling et dusin søgemaskine kæmper for sin egen plaster på cyberspace, er det nu en henslængt digital imperium, der giver sine brugere utrolig adgang til alle former for oplysninger. Uanset om du leder efter kort, biograffilm, billeder eller videoer, kan Google hjælpe dig med at finde det hele - og få glædeligt sidespor undervejs.

Instruktioner

1 Brug Googles hjemmeside for at søge på internettet. Dens hurtige responstid og reklamefri organisation gør den ideel til både hurtige opslag og seriøs forskning.

2 Fyr op Google Scholar til at udføre forskning for papirer, projekter og andre akademiske bestræbelser. Søgemaskinen nedslagtninger artikler fra forskellige faglige publikationer og leverer dem i et tilgængeligt, ligetil format.

3 Find tredimensionelle satellitkort i verden med Google Earth. Denne utrolige værktøj kan du indtaste, søge og gemme steder rundt om i verden med forbløffende præcision.

4 Få nøjagtige kørselsvejledning med Google Maps. Du skal blot indtaste din start adresse og hvor du gerne vil ende op, og det vil vise dig den bedste tilgængelige rute.

5 Tilmeld dig en e-mail-konto med Gmail. Det har ubegrænset lagerplads, så du aldrig behøver at slette en meddelelse. Det giver dig også uovertruffen kontrol over din konto organisation.

6 Gennemføre en grundlæggende Google-søgning, når du ikke kan finde Google værktøj, du søger efter. Selv om det ikke giver selve programmet, vil Google pege dig i den rigtige retning.


relaterede artikler