Sådan automatiseres eBay Shipping

May 1

EBay er et fantastisk sted for både handlende og leverandører. Efter modtageren køber produktet, de sælger skibe den til modtageren. Klargøring af produktet til forsendelse tager tid. Du kan gøre nogle ting som en sælger til at fremskynde forsendelsesprocessen. Automatiseret skibsfart sparer tid og får ordrer til dine kunder hurtigere.

Instruktioner

1 Opsætning automatiseret forsendelse for eBay i dit hjem eller kontor. Udpeg en sektion eller plads til at holde alle indpakning forsyninger såsom tape, saks og kasser.

2 Pick et bestemt tidspunkt på dagen til at udføre forsendelsesopgaver. Forbered alle ordrer, selv om det kun er en, på det samme tidspunkt hver dag.

3 Vælg en afsender til at arbejde med. Både UPS og USA Postal Service giver dig mulighed for at udskrive etiketter direkte fra deres websteder. Mellem disse to, bør du være i stand til at yde passende forsendelsesløsninger til dine kunder.

4 Udpege automatiserede skibsdage, såsom tirsdag og torsdag. Disse er langsommere dage på posthuset og UPS. Sørg for at anbringe disse oplysninger på din eBay websted, så dine kunder ved, hvornår du vil sende deres produkter.

5 Fortsæt med trin et til fire, indtil du behandler nok eBay ordrer til at hyre nogen til at forberede forsendelse for dig.


relaterede artikler