Sådan Konverter en MP3 fil til 5,1

May 29

Hvis du har en MP3-fil, som du vil bruge som et 5.1 surround sound-fil, kan du faktisk tage din MP3-fil og konvertere den til 5,1. Professionel audio software er påkrævet at gøre denne type version. Sony Vegas Movie Studio Platinum Edition er omkostningseffektiv professionelt audio software, der hurtigt og nemt kan gøre din MP3-fil til 5,1 filkonvertering. Du behøver ikke nogen pro audi erfaring til at gøre konverteringen, da det er forholdsvis enkelt, og kan endda gøres i prøveversionen af ​​programmet.

Instruktioner

1 Start Sony Vegas Movie Studio Platinum Edition program på din computer. Guiden Nyt projekt vil automatisk åbne og bede dig om at navngive dit projekt. Vælg et navn og klik på "Næste".

2 Flyt gennem resten af ​​guiden Nyt projekt ved at klikke på "Næste" nederst på hver skærm, indtil du ser "Finish". Sørg for at vælge "5.1 Surround" på audio skærmen. Dit valg på de andre skærme ikke er vigtige for at gøre en 5,1-fil.

3 Kig i øverste venstre hjørne af skærmen for at finde din MP3-fil. Dette område af skærmen vil sandsynligvis vise dit skrivebord og mapper. Du kan også navigere til Musik eller andre områder på din computer. Når du ser den MP3-fil på dette område, som du vil konvertere, vil du nødt til at trække og slippe den til den nederste del af skærmen. Du bliver nødt til at gøre dette fire gange. De områder, du skal droppe MP3 fil i er Frem, Center, FLE og Rear.

4 Klik på menuen "Filer" og vælg "Render som". Når dialogboksen vises, skal du vælge AC-3 som din filtype. Og for skabelon vælge "5.1 DVD." Klik på knappen "Gem" for at oprette den 5.1 fil fra din MP3. A "Rendering" vil fremkomme med en statuslinje. Når konverteringen er færdig, vil du være i stand til at klikke på "Åbn" eller "Åbn mappe" for at få adgang til din nye MP3.


relaterede artikler