Sådan ændres Header i en FlexSqueeze tema

March 29

FlexSqueeze er en præmie WordPress tema, der er designet til at være nyttig for Internet marketingfolk. Temaet har indbygget salg side designs til at gøre skabe salg sider enkel. FlexSqueeze har også ad indsættelse ved hjælp shortcode, hvilket betyder snarere end at finde annoncekoden og kopiere og indsætte den til at vise annoncer, kan brugerne gemme alle deres annonce koder i instrumentbrættet og blot indsætte én linje kode på siden eller post kopi . FlexSqueeze er fuldt tilpasselig og du kan ændre ethvert element af temaet, der passer til dit websted emne.

Instruktioner

1 Login til WordPress. Login i placeret på yourdomain.com/wp-admin.

2 Klik på "FlexSqueeze Tema Indstillinger." Dette er under "Udseende" på admin instrumentbrættet navigation panel. Når du har klikket, en ny side belastninger med dine FlexSqueeze tema indstillinger.

3 Klik på "Header". Du kan finde det som den femte mulighed på den vandrette navigationslinjen. Det vindue, der åbnes tillader dig at ændre alle aspekter af dit FlexSqueeze header.

4 Vælg en header baggrundsfarve. Gør dette ved at klikke på det medfølgende tekstfeltet; en farvevælger værktøj åbnes.

5 Vælg en header image. FlexSqueeze giver dig et udvalg af grafik, du kan bruge til din header. Klik på drop-down menu til at vælge et billede. Klik på "Vis header grafiske valg" for at se billederne, før du vælger en. Ændre højden på din header ved at indtaste den ønskede højde i pixels i Header Højde feltet. Som standard er det sat til 120 pixels.

6 Ændre din blog titel skrifttype. Vælg den skrifttype til at bruge fra de otte indstillinger på drop-down menuen. Indtast den ønskede blog titel skriftstørrelsen i pixels. Vælg den farve fra farvevælgeren værktøj.

7 Klik på "Gem ændringer". Knappen er placeret på toppen af ​​siden.

TIPS

  • Hvis du ønsker at bruge dine egne brugerdefinerede billede som en overskrift, uploade det til din FlexSqueeze "billeder" mappe. Du er nødt til at gøre dette via et FTP-program, som FileZilla. Den billederne mappe er nået ved at navigere til den mappe, hvor du har WordPress installeret, derefter til "wp indhold" og derefter "temaer." Åbn "flexsqueeze", og du vil se billeder biblioteket opført direkte under "ColorPicker" mappe.
  • Hvis du ønsker at bruge et tilpasset logo grafisk i stedet for tekst til din blog titel og tagline, uploade logo til billeder biblioteket via FTP. Sæt navnet på billedet i "Logo" feltet i valgmulighederne header indstillinger. Tilføj filtypenavnet. Brug f.eks mylogo.png. Dit logo kan være op til 110 pixel høj med 110 pixels bredt.

relaterede artikler