Alternativ Computer inputenheder

July 10

Når folk tænker på en computer input-enhed, odds er, at de tænker på den klassiske tastatur og mus. Heck, kan folk, der voksede op med de tidlige IBM pc'er ikke engang huske musen, som den første "kommercielle" mus blev introduceret med Apple II. Men med computerteknologi fortsætter med at avancere på utallige måder, har computer inputenheder set nye og spændende fremskridt så godt.

Pen Tabletter

Tabletter er vokset i popularitet i de seneste år i stor del på grund af den voksende inden for grafisk design. Med en tablet, ikke alene en bruger har en musemåtte, men de har også en interaktiv overflade, som de kan bruge til at tegne billeder på. Hvis du er en person, der elsker kunst og bruger en masse tid på at lege rundt med Photoshop, efter et par timer ved hjælp af en tablet, vil du spekulerer på, hvordan du nogensinde fik ved uden en.

Novint Falcon

Den Novint Falcon er en enhed, der fungerer som en erstatning for musen. Tager fat i den lille, sfæriske greb, der er forbundet til tre arme, der er knyttet til en base, der indeholder sensorer og motorer, Falcon benytter præcise trianguleringsteknikker sensorer til at bestemme, hvor musemarkøren er. The Falcon giver brugeren uovertruffen kontrol over musemarkøren, som er fremragende til grafiske kunstnere og folk, der kræver præcision i deres videospil. Faktisk har Novint udgivet en pistol-grip tilknytning til Falcon, der gør at spille first-person shooter, der meget lettere.

Stemmegenkendelse Software

Mange mennesker, der er handicappede brug talegenkendelse software til at navigere deres computer. Ved at sætte på et headset eller har en mikrofon sidder på bordet foran dem, at folk kan befale deres computere ved hjælp af stemmegenkendelse software gøre alt fra at åbne programmer til at skrive, hvad de siger højt. Dette er en perfekt løsning for personer, der har handicap og kan ikke bruge tastaturer og computermus, som de normalt ville.