Sådan Definer navne og Export Værdier i Acrobat

January 29

Definition navne og eksportværdier er et vigtigt skridt at tage, før udvikle en form i Adobe Acrobat 8 ​​Professional. For hvert formularfelt du indsætter, skal du bruge et kort navn til at beskrive området samt definere eksportværdier så du kan se, hvad en bruger har indtastet i formularen i en hurtigt blik.

Instruktioner

1 Start Adobe Acrobat 8 ​​Professional og åbne et PDF-dokument, som du ønsker at tilføje formularfelter såsom radioknapper, afkrydsningsfelter, kombinationsbokse eller lister.

2 Beslut hvilken type formularfelt, du vil bruge i Adobe Acrobat PDF. Den type formular indgivet du bruger, vil afgøre, hvilken type navn og eksport værdi, du bliver nødt til at definere.

3 Definer et navn til formularen felt, du vil indsætte i PDF du har åben. Navnet på formularfeltet repræsenterer den undersøgelse du poserer til brugeren af ​​din formular. For eksempel, hvis du var at skabe en kombinationsboks, der spurgte brugeren at vælge deres alder spænder kan du definere navnet "alder" for denne formularfelt.

4 Bestem de elementer, du vil bede brugeren om at vælge fra. I vores tidligere eksempel, kan du vælge at lade brugerne vælge mellem "18-32", "33-55" og "56 +". Hvis du har en alternativknap eller afkrydsningsfeltet formularfelt, vil du have kun to nævnte punkter.

5 Vælg en eksportværdi for hver af de elementer som brugeren kan vælge imellem. Du kan navngive disse den samme som din liste værdier eller forkorte dem til at være mere kortfattet.

6 Gennemgå, hvad der vil blive returneret til dig, når brugeren sender formularen i Adobe Acrobat. Du vil modtage information i form af navn: værdi. Så ved hjælp det foregående eksempel, kan du modtage "alder: 33-55" fra en bruger. Dette klart fortæller dig, hvad den bruger indsendte i forhold til en bestemt spørgsmål på din formular.


relaterede artikler