Sådan bruges autoresponders at oprette en mailingliste

March 15

Sådan bruges autoresponders at oprette en mailingliste


Oprettelse af en mailingliste, der bruger en autoresponder hjælper dig med at holde kontakten med de besøgende på din hjemmeside, selv når du er væk fra din computer. Dette giver dig mulighed for at sælge dit produkt eller tjeneste, mens du ikke er på kontoret. Når dine e-mails er indlæst i autoresponder, vil de blive sendt automatisk på de dage, du har udpeget. Denne måde kan du tjene penge, uanset om du er på arbejde eller ud at have det sjovt.

Instruktioner

1 Opret en konto med et autosvar tjeneste som GetResponse, AWeber og iContact. En autoresponder giver dig mulighed for at indsamle e-mail adresser, bygge en postliste og sende planlagte beskeder. Priserne spænder fra $ 9,99 til $ 29,99 per måned fra 2011.

2 Oprette en liste. For at gøre dette i AWeber, logge ind på din konto og klik på "Listeindstillinger." Navngiv listen og klik på "Gem". Indtast en e-mail-adresse, du ønsker at få svar på, og kontroller "Svar / fra" kassen.

3 Konfigurer din autoresponder til automatisk at sende ud e-mails. I AWeber, klikke på "Meddelelser" fanen, og klik derefter på "Opret meddelelse 1." Den "Message" feltet skal sige "# 1" og liste "0" i feltet "Dag". Dette vil sende din første besked, så snart en ny abonnent tilmelder sig. Indtast emnet for din e-mail i feltet "Emne" feltet. Skriv din besked i feltet "Almindelig tekst Message". Dette sikrer, at dit budskab bliver formateret på samme måde på enhver computer. Du kan også skrive en HTML-version af din besked og ændre skrifttyper indsætte grafik. Tryk på "Gem" når du er færdig med beskeden. Fortsæt denne proces, indtil du har oprettet en række e-mails.

4 Konfigurer din hjemmeside formular, som vil indsamle oplysninger om abonnenten. I AWeber, klik på "Web Forms" i toppen af ​​navigationsmenuen. Vælg "Opret Web Form" og vælge de danner detaljer. Det er de felter, du vil nye abonnenter til at udfylde. "Navn" og "E-mail-adresse" er obligatoriske, men du kan også tilføje ting såsom telefonnummer og adresse. Dog vil du få en højere svarprocent, hvis du spørger bare for navn og e-mail-adresse eller bare e-mail-adresse. Navngiv din formular og klik på "Gem". Indtast en tilpasset "Tak side" besked, og klik på "Næste". Se et eksempel på den form fastsættelse fejl; klik på "Gem", når du er færdig.

5 Klik på "Hent HTML" knappen. Kopier og indsæt koden på den hjemmeside, hvor du vil have formen skal vises. Sørg for at indsætte den i mellem "krop" tags.

6 Vent Web surfere til at komme til dit websted. Når de gør det, vil de "opt in" boks vises, giver dem mulighed for at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Når de har indsendt en e-mail-adresse, vil de begynde at modtage din serie af e-mails.


relaterede artikler