Min Outlook 2007 lukker ned på tilfældige

July 23

Hvis dit Microsoft Outlook-program går ned tilfældigt under brug, kan der være en software fejl, som kræver en kumulativ opdatering, som er tilgængelig gratis via Microsoft Support. Eller kan din nedbrud problemet skyldes beskadigede eller forældede Exchange Client Extensions, der kan resultere i programmets nedlukning, når programmet forsøger at bruge forlængelsen. Deaktivering udvidelser i Outlook kan løse problemet, og ikke kræver drastiske ændringer såsom registreringsdatabasen redigeringer.

Instruktioner

Outlook 2007 Hotfix opdatering

1 Besøg Microsoft Support Outlook hotfix side (se Resources), og send en mail til Microsoft Office teamet fix med hotfix opdatering referencenummer. Et medarbejder vil sende hotfix opdatering til din e-mailadresse, der skal hentes fra e-mail vedhæftet fil.

2 Klik på "Kør" i pop-up-menuen for at starte hotfix opdatering installationsprogrammet umiddelbart efter at downloade filen. Klik på "Næste" i installationsvinduet, og klik på "Install" for at opdatere Outlook.

3 Klik på "Genstart nu" efter installationen er færdig til at genstarte din computer. Start Microsoft Outlook til at teste dens ydeevne.

Deaktiver Exchange Client Extensions

4 Klik på "Funktioner" i menuen Outlook og klik på "Trust Center".

5 Klik på "Add-in" og klik på "Administrer". Klik på "COM Add-ins" i rullemenuen, og klik på "Go".

6 Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​alle tilføjelsesprogrammer, og klik på "OK". Luk ud af Outlook og genstarte programmet.

7 Klik på "Funktioner" og "Trust Center" på menuen i Outlook, når programmet genstartes, og klik på "Administrer". Klik Exchange Client Extensions "og klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​en forlængelse på et tidspunkt.

8 Klik på "OK" og teste Outlook til at afgøre, om problemet er løst efter deaktivering en forlængelse. Lad den problematiske udvidelse ukontrolleret, når problemet opstår igen efter aktivering en forlængelse.


relaterede artikler