Tiff til JPEG Conversion

January 10

"TIFF" står for "tiff". Dette er et billede format, der ikke kan bruges af andre programmer og hjemmesider. Så hvis du ønsker at bruge et billede, du har i Tiff format såsom et billede til upload til et billede hjemmeside, eller til brug på en enhed, som det ikke er foreneligt, kan du nødt til at konvertere den til en mere kompatibelt format første, såsom JPEG.

Online Konvertering

En hurtig måde at downloade dine TIFF-filer til JPEG er at bruge en konvertering hjemmeside. Et eksempel kunne være Media-Konverter (se Resources). Denne hjemmeside kan du indtaste en fil ved at trykke på "Browse" knappen, der er lige ved siden af ​​kassen mærket "File". Du kan finde din Tiff fil, dobbeltklik på den, og har det ikke kun vises i boksen "File" automatisk, men hjemmesiden vil også automatisk identificerer filen som en TIFF-fil og liste det som sådan i boksen " Input Format. "

Download af den konverterede fil

Der er en boks længere nede på siden mærket "Output Format", som du kan klikke på, som vil aktivere en rullemenu. Vælg mellem en række forskellige billedformater her, herunder JPEG. Når konverteringen er alle indstillet, klikke på knappen "OK", som ligger ved siden af ​​teksten "Jeg accepterer betingelserne", vil begynde konverteringen. Dette bør kun et øjeblik eller to være, da billedfiler er normalt temmelig lille størrelse. Når den er færdig, skal du klikke på et link, der vil lade dig få din nye JPEG-fil.

Konvertering med et program

En anden måde at konvertere filen, ville være at hente og installere en konvertering program på din computer. Et eksempel på et sådant program er Format Factory (se Resources). Når du har åbnet installationsfilen og installeret dette program, kan du bruge det til enhver tid at konvertere billedfiler. Den "All til JPEG" knappen er under "Image" fanen i programmets hovedvindue. Du kan tilføje flere filer, der skal konverteres fra denne skærm, og derefter konvertere dem alle på en gang på hovedskærmen med knappen "Convert".