Hvordan forbinder jeg en TV-skærm til en pc med Vista?

May 11

Hvordan forbinder jeg en TV-skærm til en pc med Vista?


Ved hjælp af et tv med en Windows Vista-aktiveret pc giver din TV til at fungere som en stor skærm. Med massen vedtagelse af high-definition-skærme, mange moderne tv'er nu tilbyde billedkvalitet, der kan måle sig med almindelige computerskærme. Fordi high-definition TV er typisk større end en computerskærm, der forbinder en pc med Vista til et tv er den ideelle løsning, hvis du bruger din computer til at se film, spille spil eller vise præsentationer.

Instruktioner

1 Sluk for fjernsynet og pc'en.

2 Undersøg de tilgængelige input tilslutninger på dit tv og output forbindelser på din PC for at afgøre, om der skal bruges en HDMI, VGA eller S-Video-kabel. HDMI-porte er tynde og rektangulære, VGA-porte er trapezformede formet og S-Video-porte er cirkulær og har slots til fire ben.

3 Sæt HDMI, VGA eller S-Video-kablet i den rigtige indgang forbindelse på TV'et.

4 Tilslut den anden ende af kablet til udgangen på pc'en.

5 Tænd for fjernsynet. Brug af fjernbetjeningen, vælg den rigtige indgangskilde ved at vælge HDMI, VGA eller S-Video, afhængigt af hvordan du har tilsluttet pc'en til tv'et.

6 Tænd for pc'en. Windows Vista bør automatisk registrere fjernsynet. Efter Vista belastninger, skal du højreklikke på skrivebordet og vælg "Tilpas". Derefter åbne "Skærmindstillinger" vinduet. Juster skærmopløsning til en størrelse passer til TV'et. HD-TV har typisk en opløsning på 1280x720 eller 1920x1080 pixels, mens standard-definition TV er begrænset til 640x480.

7 Marker afkrydsningsfeltet "Dette er min primære skærm" i "Display Settings" for skærmen, du agter at bruge som den primære skærm. Dette gælder, hvis du bruger TV sammen med en standard skærm. tjek derefter feltet "Udvid skrivebordet over til denne skærm" for den sekundære skærm. Som standard vil standard monitor mærkes Monitor 1 og TV som monitor 2. Monitor 1 vil blive placeret til venstre og Monitor 2 vil være til højre. Hvis du ønsker at bytte denne standard position, klik på Monitor 2, og træk det så det er til venstre for Monitor 1.

TIPS

  • Hvis tv'et og PC support alle tre tilslutninger --- HDMI, VGA og S-Video --- bruge HDMI. HDMI giver et klarere, skarpere billede end VGA og S-Video. Hvis TV'et og PC mangel HDMI, bruge VGA i stedet for S-Video til en højere opløsning billede.
  • VGA og S-Video kabler understøtter ikke lydsignaler. Mens HDMI-kabler gør understøtter lyd, de fleste pc'er udstyret med HDMI understøtter ikke lydudgang via et HDMI-kabel. Til output lyd på et tv eller stereoanlæg, bruge RCA lydkabler eller et optisk kabel til at forbinde pc'en til outputenhed.