Sådan Administrer en hjemmeside med Dreamweaver

December 20

Uden de rigtige værktøjer, kan holde styr på alle de sider, billeder, links og andre komponenter i et websted være en kompleks opgave. Dreamweaver 3.0 kan vise et kort over alle sider i et websted og hjælpe dig med at administrere webstedet uden en stor indsats.

Instruktioner

1 Start Dreamweaver programmet. Åbn menuen stedet og vælg Definer steder.

2 Skriv et navn til dit websted i det første felt.

3 Indtast placering af anlægget i det andet felt. Klik på mappeikonet for at gennemse din harddisk for eksisterende sites.

4 Indtast webadressen på siden vil blive offentliggjort i http: // felt, hvis du kender denne information.

5 Klik webserver Info i boksen til venstre. I dialogboksen, skal du vælge, om du vil offentliggøre via File Transfer Protocol (FTP) eller lokal / Network (bruge denne mulighed, hvis du flytter filer på din harddisk eller på tværs af et Interoffice netværk).

6 Klik på Oversigt / Layout på venstre side af skærmen for at tage dig til de styringsmuligheder. Indtast placering på startsiden, typisk kaldet index.html eller default.html, eller klik på mappeikonet for at søge efter hjemmesiden. Foretag eventuelle andre ønskede ændringer.

7 Klik på OK når du er færdig (de andre muligheder er forklaret i afsnittet tips). Den Site Map vindue vil åbne.

8 Vælg site File for at se en liste over alle filer i stedet; vælge Site Map for at se navigatør kort over de indbyrdes forbundne filer på webstedet.

TIPS

  • Den check in / check out option i Definer steder dialogboksen er forbeholdt filer, der bruger FTP eller lokal / Netværk i Web Server Info. Denne indstilling gør det muligt at advare andre (eller dig selv) om en fil er at blive redigeret eller en nyere fil eksisterer andre steder. Se online Hjælp dokumentationen Dreamweaver for mere information om check in / check out mulighed.
  • Design Notes er noter og kommentarer, der er knyttet til de enkelte dokumenter, men ikke er en del af siden. Designet Notes gør det muligt at aktivere eller deaktivere Design Notes funktionen og at rydde op ekstra, unødvendige noter.
  • Se Dreamweaver online hjælp for at få flere oplysninger om synkronisering et websted og opdatere redigerede sider til en ekstern server (din web vært, for eksempel).

relaterede artikler