Sådan Send Group Tweets

December 11

Gruppe tweeting kan henvise til flere typer af Twitter kommunikation. Ved sagens natur enhver ikke-privat tweet er en gruppe tweet, som det leveres til den gruppe af mennesker, der har opført sig som dine tilhængere. Du kan dog også oprette grupper eller lister, som du derefter kan tweet efter behov. Desuden tilbyder GroupTweet en gratis service i forbindelse med Twitter, som giver brugerne mulighed for at danne en gruppe, hvor enhver bruger kan tweet alle de andre eller sende en privat tweet til den person eller folk af deres valg, og alle brugere deler lige ejerskab.

Instruktioner

Tweet grupper

1 Find de brugere, du ønsker at tilføje til din gruppe eller liste ved at besøge deres Twitter profil sider. Klik på "List" ikon, som ligner en side med linjer på det. En liste over indstillinger vil falde ned.

2 Klik på "Create List" valgmulighed i bunden af ​​listen. Vælg kriterierne for din nye gruppe eller liste og luk drop-down vinduet. Brugeren skal nu indgå i din gruppe eller liste.

3 Log på din Twitter-konto. Klik på knappen "Lister" på venstre side af din hovedside. Vælg den liste eller gruppe, du ønsker at kvidre.

4 Skriv en besked på mindre end 140 i alt tegn i det tomme felt øverst på siden. Klik på knappen "Tweet" under kassen. Din besked vil blive sendt til den gruppe af brugere, du har samlet i din kontaktliste.

Gruppe Tweeting

5 Besøg GroupTweet hjemmeside. Klik på knappen "Aktiver din Group nu" nederst på siden.

6 Klik på "Godkend Group Tweet nu!" knappen nederst på næste side. Fortsæt at oprette en ny Twitter-gruppe med de medlemmer, du ønsker at inkludere.

7 Log ind på din nye konto, og du bør være i stand til at have et ubegrænset antal gruppe brugere, tweet offentligt eller privat med medlemmer af gruppen og til at udføre en række andre konference og deling funktioner.

TIPS

  • Twitter-brugere kan hjælpe værd årsager rundt om i verden ved at besøge firmaets Hope 140 hjemmeside.
  • Twitter grupper kan indeholde op til 500 brugere, og hver bruger kan have op til 20 grupper eller lister ad gangen.

relaterede artikler