Sådan Beregn leveringstid og Timer

August 3

Sådan Beregn leveringstid og Timer


Beregning af mængden af ​​tid mellem to datoer kan være en vanskelig opgave, især hvis datoerne er dage, uger, år eller endda måneder fra hinanden. Heldigvis, et par nemme at bruge hjemmesider gør opgaven simpelt ved blot at indtaste de to datoer mellem som du har brug for tid beregnet, herunder timer. Hvis nøjagtighed er vigtig, nogle endda give dig mulighed for at indtaste en tid, samt en dato i beregningen. At få det ønskede resultat fra internettet tager kun et par minutter.

Instruktioner

1 Gå til tid og dato hjemmeside (se Referencer) og indtast datoer mellem som du har brug en tidsforskel. Du kan vælge at specificere tid ved at klikke nedenfor enten dato. Knapper giver dig mulighed for at angive dags dato og tid som en af ​​mulighederne. Når beregningen er færdig tid og dato præsenterer et resultat i dage, timer, minutter og sekunder. Yderligere resultater omfatter hele varigheden på kun dage, timer, minutter eller sekunder.

2 Brug Epoch Converter hjemmeside (se Referencer) at beregne forskellen mellem to datoer. Epoch konverter giver dig mulighed for at vælge de datoer, der anvendes i konverteringen fra en kalender. Tider skal indtastes manuelt i boksene. Ligesom tid og dato hjemmeside, er resultatet præcist vises i dage, timer, minutter og sekunder. Resultatet kan også opdeles i dage, timer, minutter eller sekunder kun.

3 Brug online Konvertering hjemmeside (se Referencer) til at beregne tidsforskellen. Den simple form gør det muligt at indtaste en start- og slutdato og tid. Resultatet vises som en dato såvel som i dage, timer, minutter og sekunder. Online Konvertering har mange andre tid konverteringer som led i sin dedikerede beregninger hjemmeside.


relaterede artikler