Sådan spiller Spil til Cash Online

February 26

Du kan gøre næsten alt på internettet. En populær måde at gøre nogle ekstra penge, er at spille spil for kontanter. Der er steder, der vil betale dig for at spille dine spil. Ved at følge nedenstående trin vil du se, hvordan du kan spille spil til kontanter online.

Instruktioner

1 Kontroller, at du er forbundet til internettet. Hvis du finder du ikke er, så er du nødt til at se på de måder, du kan få tilsluttet.

2 Sørg for at have anti-virus beskyttelse. Når du er på internettet, kan du støde på websteder, der kan være skadelige for din computer.

3 Find steder, hvor du kan vinde kontanter. Der er nogle i Resource afsnittet nedenfor, med spil som Bingo, Zuma og Bejeweled.

4 Find den websted, der har det spil, du vil spille. Der er masser at vælge imellem, så sørg for at finde en, du virkelig kan nyde.

5 Opret en konto. Da du kan vinde penge, vil de fleste af disse websteder kræver, at du opretter en konto, som vil omfatte et brugernavn og en adgangskode. Du kan gøre det nemt ved at bruge samme brugernavn og adgangskode til hvert websted.

6 Log ind, vælge dit spil og spille. Jo mere du spiller, jo flere chancer har du for at vinde kontanter. Dog kan spille spil være vanedannende.

TIPS

  • Pas - spille spil er vanedannende. Spil på egen risiko.