Hvordan laver eCard invitationer til gratis

January 28

Du kan spare tid, penge og papir ved hjælp af en e-korttjeneste online for at oprette invitationer til dit næste arrangement. Du kan finde gratis e-kort invitation design til bryllupper, dimissioner, glade timer, gutter 'aften og mange andre lejligheder.

Instruktioner

Brug 123 Greetings

1 Vælg "Invitationer" -fanen øverst på skærmen på det 123 Greetings site, forbundet i afsnittet Referencer. Vælg kategorien for invitationen fra den blå rækken under.

2 Vælg det e-kort, du vil sende fra den resulterende liste over kort. Vælg den musik, du vil ledsage kortet nedenfor preview-kortet på den side, og klik på "Send denne e-kort."

3 Indtast dit navn og e-mail-adresse, sammen med personlig tekst af din e-kort, og navne og adresser på dine modtagere, på den side. Vælg fra listen af ​​muligheder anmeldelse nederst på siden, og vælg "Preview" for at se, hvordan kortet vil se til modtagere, eller "Send denne e-kort" for at sende kortet til de udpegede modtagere.

Brug Evite

4 Brug Evite, forbundet i afsnittet Referencer, at sende din gratis e-kort. Klik på "Opret en invitation" valgmulighed i toppen af ​​hjemmesiden og vælge fra listen over "Begivenheder" i kolonnen til venstre for den resulterende skærmen.

5 Klik på e-kort design, du ønsker at sende fra den side. Indtast oplysningerne om begivenheden du inviterer folk til på den resulterende "Enter Detaljer" siden og klik på "Næste trin".

6 Tilføj personer til din gæsteliste i den side ved at tilføje deres e-mail-adresser i det relevante felt eller ved at vælge kontakter fra din computer ved hjælp af knappen "Importer kontakter", og klik på "Næste trin".

7 Juster dine gæst svarmuligheder i den side, og klik på "Finish & Send" for at sende din gratis evite e-card.

Brug Greeting-cards.com

8 Vælg "Invitation e-postkort" fra "Hverdagens gratis e-postkort" kolonnen til venstre for Greeting-cards.com hjemmeside, forbundet i afsnittet referencer. Vælg den begivenhed, du sender din e-card invitation til på den side.

9 Brug venstre og højre piletasterne til at rulle gennem e-card design til dit arrangement på den følgende side, og klik på det design, du ønsker at sende. Indtast dine kontaktoplysninger og dine modtagere under forhåndsvisning i "Specialdesign kort" sektion.

10 Indtast den ønskede dato kortet sendt ud i det relevante felt, og indsætte dit personlige besked til kort i "Tilpas det" feltet. Indtast sikkerhedskoden, der vises nederst på siden og klik på "Send nu."


relaterede artikler