Hvad er Form Bean i Struts?

April 17

Apache Struts bruges til at skabe Java web-applikationer med strukturerede webformularer og omfattende lag kaldet "fliser". En form bønne i Struts er en underklasse, der gemmer formulardata, som brugerne har indtastet.

Struts

Apache Struts blev udgivet i 2001 som en måde at bedre håndtering af oplysninger, der behandles gennem HTML-formularer. Målet var at adskille siden set af brugeren fra den logik, der håndterer de oplysninger, som den interagerer med databasen og controller, der passerer information mellem de to. Ved at adskille disse komponenter i webdesign, kan skabere redigere og fastsætte eller redigere et bestemt område uden beskæftiger sig med resten af ​​siden.

HTML Forms

Når du udfylder formularer online, er det vigtigt for systemet at gemme oplysninger, som brugerne indsender. I mange tilfælde gøres dette ved at skabe en form bønne og binde det i HTML-formularer. HTML-formular er et generisk navn til siden af ​​felter, hvor brugeren kan indtaste information.

handlinger

For at kunne arbejde, at systemet skal være i stand til at reagere på de handlinger, som brugere har taget, såsom at udfylde formularen og trykke "send". Serveren reagerer ved at se på navnene og nøgler i HTML-formular, der matcher disse navne til oplysningerne i form bønne og indstilling af variabler.

Validering

Til alt dette skal virke, skal HTML-feltet valideres for korrekt information. Formularen bønne hjælper ved at gemme dataene fortæller systemet, hvilke taster kan accepteres i hvilke områder. Dette er vigtigt i tilfælde som tal kun på et område beder om et telefonnummer eller et bogstav, der anvendes til navnet feltet. Når du har kontrolleret, hvorvidt oplysningerne er korrekte, kan systemet enten bede brugeren om at indtaste oplysningerne på særlige områder eller forelægger det til opbevaring.