Sådan Start din sociale netværk Gratis

March 5Facebook, Twitter og andre sociale netværk fanget på hemmeligheden udnytte online. De startede et socialt netværk, der voksede til en uhyrlig af en hjemmeside, at de var i stand til at monopolisere fra, reklameplads salg og andre strømme af indkomster. Nå nu er det tid for dig at starte din egen sociale netværk og har gode resultater som disse. Det gode ved online ventures som denne er, at du kan starte ud for free.Follow disse enkle trin for at starte et socialt netværk af dine egne ... gratis.

Instruktioner

1 Hovedet på over til ning.com og få fat i en gratis social networking site. Udfyld dit navn, e-mail-adresse (sørg for din e-mail-adresse er en adresse, som du tjekker ofte for dit websted updates.Set dine præferencer.

2 Tænk på en spunky navn, der er original. Reserver et domænenavn til når netværket vokser, så du kan opgradere din gratis medlemskab, som du ikke ønsker et domænenavn ligesom mydomain.freesocialnetwork.com, men for nu er du sandsynligvis få ved. Du ønsker at være så professionel som muligt, så i sidste ende ... købe dit eget domænenavn og vedhæfte det til din ning konto.

3 Tænk på en flot farveskema til dit netværk. Indret det og gøre det let for øjnene. Hold farve psykologi i tankerne, når designe for et socialt netværk. Kom op med farvesammensætninger, der vil få folk til at føle sig afslappet gør dem ønsker at bo på dit websted. Blues er gode farver til sociale netværk, de repræsenterer ro, stabilitet, harmoni, sammenhold, tillid, sandhed, tillid, der vil tiltrække folk.

4 Når du har dit websted oprettet med dit flotte layout, er det tid til den sjove del ... reklame. Inviter alle dine venner og fortælle dem at invitere alle deres. Deltag fri trafik sites og netværk med folk i din niche og nuværende netværk. Denne del kan tage tid, men når du får stor du kan tjene penge med AdSense. Hvis du køber en ning opgradering for omkring 20 bukke en måned kan du købe din annonceplads. Det betyder, at du er i kontrol annoncer og flere penge for dig.

TIPS

  • Netværk er nøglen
  • Må ikke forvente at blive rig hurtig
  • Held og lykke!