Jeg kan ikke køre exe-filer på Terminal Server

January 21

Brugen af ​​terminalen server i Windows-operativsystemet letter fjernbetjening arbejdsstation kapacitet, så mange forskellige computere til at få adgang til de samme systemfiler fra en central server. Sikkerhed adgang problemer kan skabe en situation, hvor eksterne brugere ikke kan køre bestemte filer fra deres computere. Dette er sandsynligvis en indikation af, at terminalserveren firewall har begrænset en brugers adgang til et program.

Terminal Server

Terminalen server er en grænseflade, der forbinder mange forskellige enheder til en enkelt lokal adgang netværk eller LAN. Computere og andre enheder starte en klient session at logge ind på Terminal Server og få adgang til programmer gemt der. Den terminalserver opretter en lokal skærm simulering på en klientcomputer, der giver indtryk af, at filerne er direkte adgang fra computeren i stedet for den centrale server. Terminal servere blev introduceret i Windows-operativsystemet med udgivelsen af ​​Windows XP, som tillod fjerntliggende arbejdsstationer logins.

Symptomer

PC-brugere kan støde terminal server problemer i flere versioner af Windows. Almindelige problemer omfatter den manglende evne til at få adgang til programmer og eksekverbare (EXE) filer gemt på netværksserver, selv når disse ansøgninger nylig tilgængelig. Ofte vil kunden monitor returnere en fejlmeddelelse, der lyder, "Windows kan ikke få adgang til angivne enhed, sti eller fil. Du har muligvis ikke de nødvendige tilladelser til at få adgang til emner."

Internet Explorer Udvidet sikkerhed

Windows-operativsystemer bruger en sikkerhedsprotokol kendt som Internet Explorer Enhanced Security til at beskytte computere, der har adgang til internettet. Standardkonfigurationen begrænser adgangen til visse websteder og styrer adgangen til applikationer gennem lokale netværk. Internet Explorer Udvidet sikkerhed kan blokere klientcomputere i at få adgang individuelle filer eller mapper via en terminalserver. Programmer blokeret af IEES kan forhindre arbejdsstation brugere fra at kunne få adgang til og køre disse programmer på deres computere.

Løsning

En server administrator kan ændre firewall sikkerhedsindstillinger for IEES og tillader brugeren at køre en tidligere blokeret EXE fil via klientcomputeren. Dette opnås ved at få adgang til kontrolpanelet fra terminalen server. Klik på "Internetindstillinger" ikonet, vælg "Sikkerhed" og vælg derefter "Local Intranet Zone" valgmulighed. Find indstillingen "Starter programmer og usikre filer" og vælg muligheden "Enable".


relaterede artikler