Sådan Tilpas til papir Udskrivning i GIMP

July 9

Sådan Tilpas til papir Udskrivning i GIMP


Du kan bruge den gratis redigering program GIMP at ændre størrelsen på dine digitale fotos til at passe din udskrivning præferencer. Uanset om du arbejder med et billede taget fra dit digitale kamera eller et stykke du har købt rettighederne til online, selve filen kan ikke formateres til slutningen størrelse du ønsker. Brug af "Print Size" dialog i GIMP, kan du justere print størrelse og opløsning af billedet uden at sænke kvaliteten af ​​din fil og uden at ændre pixel data selv.

Instruktioner

1 Start grafiske redigering program og vælg "File" og "Åbn" for at finde det billede, du vil udskrive. Klik på dit valg og tryk på "Åbn". Din fil vil blive vist i hvad der er kendt i GIMP som en projektmappe.

2 Find fanen "Image" i toppen af ​​projektmappen, og vælg "Print Size". Et pop-up box med titlen "Set Image Print Resolution" bliver synlige.

3 Input bredde, højde, og X og Y beslutninger af dit valg. For at bevare proportionerne af din oprindelige fil, indtast kun ét felt ud af bredde og højde, og tryk derefter på enter. Den anden område vil automatisk justere. For kvalitet udskrivning resultater, holde X og Y resolutioner omkring 300 pixels per inch, hvis du kan. Tryk på "OK" når du er færdig.

4 Udskriv dit billede ved hjælp af "File" fanen og "Udskriv" funktionen. Et pop-up box vises lade dig vælge en printer kilde, samt hvilken position dit billede vil have på siden. Tryk på "Udskriv", når du er tilfreds med indstillingerne.

TIPS

  • Når jeg forsøger at udskrive kvalitet billeder, overveje at bruge faktiske fotopapir, eller endda karton, i modsætning til standard kopipapir.
  • Det kan være nødvendigt at sænke opløsningen på dit billede for at få bredden og højden af ​​dit valg, men faldende beslutning til mindre end 100 pixels per tomme vil generelt resultere i et synligt kursus print