Sådan Put et billede på en webside

July 12

Sådan Put et billede på en webside


Tilføjelse af billeder til en webside er et meget vigtigt element i website design. Ved at tilføje billeder kan du oprette visuelle interesse på din hjemmeside vs. have en hjemmeside, der er kun sider fyldt med tekst. Uanset om du er en hjemmeside designer eller bare ønsker billeder til din families personlige hjemmeside, er processen ikke ændres.

Instruktioner

Sådan Put et billede på en webside

1 Køb et domænenavn og tilmelde dig en web-hosting-konto med en udbyder efter eget valg. Der er mange domæne og web hosting muligheder på internettet. Du kan vælge at købe et domænenavn og hosting fra virksomheder som GoDaddy, Netfirms, Website Kilder, og andre. Hvis du ønsker, i stedet for at købe tjenester kan du oprette en gratis hjemmeside underdomæne navn og gratis site hosting med værter, som Yahoo Geocities, Lycos, eller 50Webs, blandt andre.

2 Upload til din harddisk de billeder, som du gerne vil placere på din webside. Et par måder, du kan uploade billeder til din harddisk er ved hjælp af en scanner, overføre dem fra et kamera til din computer ved hjælp af et USB-kabel, eller gemme billeder, der allerede er online på din harddisk. Uanset hvilken kilde, du vælger til dine billeder, skal du kontrollere status af ophavsretten til de billeder, før du uploader eller bruger, for at undgå en overtrædelse af ophavsretten.

3 Log ind på din web-hosting-konto. Åbn din hjemmesides HTML-editor. Klik på "File Directory."

4 Vælg "Billeder" eller "Pictures" valgmulighed. Ordlyden kan variere lidt. Vælg indstillingen til "Upload" nye billeder ind i din mappe.

5 Klik på "Gennemse" valgmulighed. Vælg billedet på din harddisk, som du gerne vil uploade i dine billedfiler. Upload billedet. Husk eller skrive ned navnet på billedfilen, efter den er blevet uploadet. F.eks mypicture.jpg, myfavorites.gif, og så videre.

6 Vælg den webside i din fil mappe, som du ønsker at placere billedet på. Åbn filen.

7 Indtast den passende HTML-billedet tag i HTML-editor. Se afsnittet ressourcer nedenfor for den nøjagtige HTML billede tag til dit billede. Du bliver nødt til at erstatte dit eget link til det billede, du vil tilføje til siden. Dette vil være filnavn, du skrev ned eller huskede fra trin 5.

8 Gem dit arbejde, når du har uploadet billederne til din side.


relaterede artikler