Sådan Fix USB Driver Problemer

May 10

Sådan Fix USB Driver Problemer


Ankomsten af ​​USB (Universal Serial Bus) drev bragt ny betydning til ordet "bærbarhed." Brugere kan nemt overføre data mellem en hjemmecomputer og arbejde eller bærbare computer, og backup film, billeder og andre data. Mens praktisk, USB-drev er ikke idiotsikker og kan kræve fejlfinding at opdage og reparere driver problemer. Fælles USB driver problemer omfatter fejl i detektering en korrekte drevbogstav eller svigt som følge af en korrupt USB-drev.

Instruktioner

Problemer med Ukendt USB-drev

1 Sæt USB-drevet og genstart computeren. Problemer kan opstå af, hvad der synes at være nogen grund og derefter forsvinde blot ved at genstarte computeren.

2 Download og installer opdaterede drivere. For Windows XP-brugere, gå til "Denne Computer", "Administrer" og derefter "Systemværktøjer". Klik på "Enhedshåndtering" og derefter "Device efter type." Vælg indstillingen "USB Host Controller" og klik på "Opdater driver." Vista-brugere kan få adgang fra Kontrolpanel-systemet og "Vedligeholdelse" fanen, "Enhedshåndtering" og derefter "Opdater enhedsdrivere."

3 Skift USB-drev bogstav. Konflikter med allerede installerede hardwareenheder kan få computeren til at undlade at anerkende et flytbart drev. For Windows XP-brugere, gå til "Denne Computer", "Administrer" og derefter "Systemværktøjer". Klik på "Diskhåndtering" og fra "Storage" fanen vælge det flytbare drev. Højreklik derefter og vælg "Skift drevbogstav og sti." En meddelelsesboks vises med nye drevbogstaver muligheder. Vælg et drevbogstav, og klik på "OK" for at acceptere det nye drev. Vista-brugere kan højreklikke på "Computer" for at få adgang til "Management" sektionen, fanen "Computer Management" og afsnittet "Storage". Vælg det flytbare drev, højreklik og vælg "Skift drevbogstav og sti." En meddelelsesboks vises med nye drevbogstaver muligheder. Vælg et drevbogstav, og klik på "OK" for at acceptere det nye drev.

USB Drive Manglende

4 Sæt USB-drevet og genstart computeren.

5 Forsøg på at reparere drev fejl. Windows XP-brugere kan bruge Fejlkontrol at forsøge reparationer til at køre svigt fejl. Fra "Denne computer", højreklik på det flytbare drev bogstav og vælg "Egenskaber" valgmulighed. Fra det nye vindue, der åbnes, skal du vælge "Funktioner" og derefter "Error Checking" og placere et flueben i boksen giver Windows til at opdage og reparere fejl. Vista-brugere kan bruge CheckDisc at finde og forsøg reparationer. Fra "Computer", højreklik på det flytbare drev og vælg derefter "Egenskaber", "Funktioner" og "Undersøg nu." En dialogboks vises med muligheder for automatisk detektering og reparation af drev fejl.

6 Format USB-drev. Formatering af drevet vil korrigere problemer af mere alvorlig karakter, såsom en korrupt fil struktur. Windows XP-brugere kan få adgang til formateringen mulighed fra "Denne computer." Højreklik på det flytbare drev bogstav og vælg formateringen mulighed. Fra det nye vindue, der åbnes, skal du vælge "Format". Vista-brugere kan få adgang til "Computer", højreklik på det flytbare drev og derefter vælge "Format". En dialogboks vises med muligheder for automatisk detektering og reparation af drev fejl.

TIPS

  • Fjern ikke USB-drevet, mens den arbejder. Dette kan forårsage skade på drevet til og kræver omformatering. Sådan fjernes en USB-drev, skal du klikke på den grønne pil nederst til højre på proceslinjen, og vælg "Sikker fjernelse af hardware." Vent et besked boks, der vil fortælle dig at fjerne drevet.
  • Mens formatere en USB-drev kan reparere driver problemer, vil det også slette data fra drevet. Gem formatering som en sidste udvej.
  • Hvis disse reparation teknikker ikke virker, skal du måske til at købe en erstatning USB-drev.