Hvordan man tegner blomster online

March 8

Hvordan man tegner blomster online


Blomster kommer i alle former, størrelser og farver. Tegning af en enkel blomst skitse kan være let, men hvis du ønsker at lære at tegne særlige blomster med en vis grad af realisme, kan flere forskellige websteder hjælper dig med at lære, hvordan du opretter forskellige designs og forskellige typer af blomster. Du kan se på design, se trin-for-trin instruktioner og se videoer til at lære de færdigheder, du har brug for at tegne blomster online.

Instruktioner

1 Besøg Artists Helping Children website online, og klik på hvordan man tegner link. Læs gennem trin-for-trin vejledning i at tegne forskellige objekter. En af de erfaringer lærer dig hvordan du tegner blomster. Læs om hvordan man tegner blomster at få nogle hints om processen. Når du kender en lille smule om tegningen processen, kan du fortsætte til andre sites. De fleste af de lektioner for tegning blomster begynde med at tegne stammen, fordi det er det stykke af blomsten, der skaber den visuelle form, og linje. Tegn de individuelle komponenter i selve blomstre: kronblade, de støvdrager og pistil. Men blomster varierer meget i kropsbygning, så trin-for-trin anvisninger til sort kommer i handy, fordi nogle kræver mere cirkulære bevægelser, og nogle er mere lineær.

2 Klik Garden Webs Forum og vælg Crafts sektionen. Her har brugerne uploadet flere forskellige typer af blomster billeder. Du kan se på deres trin-for-trin instruktioner om, hvordan man kan trække mange forskellige sorter. Læs hvert indlæg for at se de forskellige typer af blomster, der er blevet uploadet, såsom pæoner, solsikker, roser og blomsterdekorationer som vaser og buketter. Indlæg give eksempler på tegninger og instruktioner om. Nogle brugere er mere detaljerede end andre, men som du læser beskrivelserne kan du få en god idé om, hvordan tegningen blev oprettet.

3 Klik Tegn blomster online og se på de forskellige typer af blomster, der er blevet uploadet. Brugere og site managers har uploadet tegninger af roser, have blomster, bryllup buketter, blomsterdekorationer og påskeliljer, for at nævne et par stykker. Du kan følge retninger for hver af blomsten tegninger ved at klikke på hver af dem efter tur. Du vil se trin-for-trin vejledning i at tegne hver blomst. Følg anvisningerne og tegne blomster på et stykke papir. Hold øve. Du kan sammenligne dit færdige produkt med tegninger, der er blevet uploadet.

4 Gå til Hvordan man tegner Tegnefilm Online. Her kan du få en bedre idé om, hvordan man kan trække objekter i almindelighed, så du kan arbejde på skygge og placering af de blomster, du lige har lært at tegne. Klik på de forskellige lektioner og derefter vælge nogle scener med blomster i dem. Se videoen af ​​tegneserie blive trukket og prøve at kopiere hver af bevægelserne, så du kan lære at tegne blomsterne. Du kan også bruge musen til at trække blomster direkte på screento få mere praksis.