Sådan Udskift PCB på min Toshiba bærbar Satellite Pro A120

August 12

Toshiba udgivet Satellite Pro A120 i 2006, så stort set alle eksisterende enheder ikke længere har et gyldigt garanti. Derfor skal du betale Toshiba eller en anden reparation selskab, hvis du har en defekt A120 laptop, eller vælge at udføre arbejdet selv. Tidlige revisioner af enheden tendens til at have problemer med video korruption og overophedning, som regel resultat af en udvidet eller blæst kondensator på bundkortet. Udskiftning af bundkort er meget lettere end at forsøge at reparere dårlige kondensator, og gør arbejdet selv kan spare dig en betydelig mængde penge i arbejdskraft afgifter.

Instruktioner

1 Afmonter strømforsyningen ledning, lukke LCD-skærmen og fjerne batteriet fra bunden af ​​den bærbare computer.

2 Løsn skruen, der fastgør cd / dvd-drev ud. Afhængig af din model, skruen har en "CD" etiket eller et billede af en lille optisk drev ved siden af. Skub cd / dvd-drevet ud af den bærbare computer.

3 Fjern skruen fra hukommelsen dækslet slot. Det er enten mærket "M" eller har et lille billede af et hukommelsesmodul. Fjern modulet og derefter hukommelsesmodulet.

4 Fjern låget slot til det trådløse kort. Slidsen har et billede af en trådløs antenne signal på den. Lås det trådløse kort og tag den trådløse antenne kundeemner. Fjern kortet fra den bærbare computer chassis.

5 Fjern alle skruer mærket "K" på bunden af ​​den bærbare computer. Vend A120 tilbage igen og åbn LCD-skærmen.

6 Sæt spidsen af ​​syl ind i åbningen i højre kant af tastaturet kant dækning, der er lige over "F" række af taster på tastaturet. Brug syl til at lirke op kanten dækning langsomt som du arbejder dig fra højre side af den bærbare computer til venstre. Når du vip kanten dækning, fjerne det fra den bærbare computer.

7 Løsn og fjern de to skruer lige over "F" række af taster, som fastgør A120 tastatur til chassiset. Løft opad på den øverste kant af tastaturet og drej det til den bageste. Afbryd kablet stikket fra tastaturet og bundkortet.

8 Lås klippene, som fastgør det primære hukommelsesmodul til A120, der sidder under tastaturet. Fjern modulet og sæt den til side.

9 Løsn og fjern skruerne, der er lige håndledsstøtten dækslet på begge sider af den bærbare computer. Løft den øverste kant af håndledsstøtten dækslet og tag touchpad kablet fra bundkortet. Skub fremad på den forreste kant af håndledsstøtten dækslet, indtil plastik låse frigøre. Fjern håndledsstøtten og touchpad samling fra den bærbare computer.

10 Fjern de fire skruer, der holder tastaturet ringen til A120 chassis. Fjern ringen fra den bærbare computer.

11 Fjern skruerne mærket "1" til "4", der sikrer den termiske køling forsamling til bundkortet. Sørg for at fjerne skruerne i den rigtige rækkefølge for at undgå revner mounts på bundkortet. Tag køleenheden kablet fra bundkortet, og løft derefter op på afkøling forsamling til at fjerne det fra bundkortet.

12 Luk LCD-skærmen. Vend den bærbare computer tilbage over og fjerne alle resterende skruer. Fjern de to skruer på bagkanten af ​​den bærbare computer samt. Åbn LCD-skærmen.

13 Tag video-signalkabel, der fører fra bunden af ​​LCD-skærmen til hovedbestyrelsen. Løft op på LCD-panelet, og fjerne det fra den bærbare computer.

14 Sæt syl ind i lille mellemrum mellem de øvre og nedre dele af kabinettet. Forsigtigt lirke de to halvdele fra hinanden med syl. Undgå at bryde plastiktappene der hjælper sikre de to stykker. Fjern den øverste halvdel af chassiset fra den nedre del.

15 Fjern alle de resterende skruer synlige på overfladen af ​​bundkortet. Løft forsigtigt bundkortet ud af den nederste halvdel af kabinettet.

16 Sæt den nye bundkort i kabinettet. Flugt skruehullerne på brættet og chassis. Fastgør bundkort til chassis med de skruer, du fjernede fra det gamle A120 hovedbestyrelsen.

17 Saml Satellite A120 laptop ved at vende de trin, du brugte til at skille den ad.

TIPS

  • Bær et antistatisk armbånd mens håndtering bundkortet og andre komponenter for at undgå skader som følge af statisk elektricitet.